Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”

Karlssons Restaurant Patong
Vurdert som nr. 92 av 782 Restauranter i Patong
Prisklasse: USD 5 - USD 23
Kjøkken: Europeisk, Steakhouse, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Familier med barn, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 15. januar 2019

God mat og grei service .Her får du svensk og thailandsk mat.Spiste 2 ganger her under oppholdet i patong

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Geir2113
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (383)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 383 anmeldelser

Anmeldt 26. februar 2017 via mobile enheter

Fin restaurant med god mat. Bredt utvalg av internasjonale og lokale retter. Ryddig og rent. Kan anbefales hvis man er i nærheten.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, adriant232
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2016

Fant denne restauranten i Patong, her serverer de deilig biff og pizza.
Etter dager med Thai mat er det godt med en avveksling, vil på det sterkeste anbefale denne restauranten om du vil ha ordentlig biff eller steinovnsbakt pizza.
Sender også masse sport på tv, forskjellige steder i restauranten.

Dato for besøk: januar 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lierham
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2015

ER du sugen på en god filet eller entrecôte er Karlssons i Phuket stedet, foruten førsteklasses kjøtt stekt perfekt etter ditt ønske, ytes det god og personlige service av en veltrimmet stab. En annen attraksjon er at den svenske eieren Kent og hans Thai kone Noina alltid er tilstede og sørger for både stemning og service. Anbefales!!!

Dato for besøk: januar 2015
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, tofo_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2014 via mobile enheter

Superfornøgd med biffene jeg og min samboer bestilte i kveld. Alt smakte veldig veldig bra. Et lite besøk ved bordet av en gateselger eller sju må du regne med her. Deilig atmosfære og kjekt med Patong Tower som ruver over hodet. Anbefales.

Takk, OyvindHjelmeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Karlssons Restaurant Patong? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din