Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Ulike måter å oppleve Patong Beach på
fra USD 15,61
Mer informasjon
fra USD 16,65
Mer informasjon
fra USD 40,03
Mer informasjon
fra USD 48,03
Mer informasjon
Anmeldelser (16 797)
Filtrer anmeldelser
16 797 resultater
Vurdering fra reisende
4 238
5 316
4 302
1 697
1 244
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 238
5 316
4 302
1 697
1 244
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 16 797 anmeldelser
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Det tilbys mange vannaktiviteter med disse er litt rip-off ettersom de varer veldig kort. Vannet er veldig skittent og forurenset, man kan ikke se føttene sine på grunt vann engang. Patong er et godt valg for dem som ønsker et vilt natteliv, men ønsker man strandliv så vil jeg anbefale å legge deler av ferien til en av de sørligere strendene i Phuket.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, JuliaJohanssonjj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Supert sted for shopping, du finner alt her. Shopping, bar, Resturanter og puber. Vi prutet på varer og fikk veldig gode priser. Skal tilbake flere ganger.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, th0maseddy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

PATONG er et svinging/allsidig sted/BY med mye tilbud av forskjellige slag. Mange spisesteder God mat og flott service. Patong har også et stort nokså nytt kjøpesenter. STRANDEN er OK. Mye og oppleve i Patong så og si døgnet rundt. Bra skredder forretninger hvor en får syd klær etter mål. Jeg anbefaler og se etter skiltet FRA *TRIP Advisor* utenfor forretningene som er en *Anbefalingstempel* av forretningen. HUSK OG PRUTE MINST 30% TIL 50%. Prøv også *Fisk som renser føttene i et glass kar FISKENE spiser DE døde hudcellene på hælen og resten av føttene. Gir glatt hud etter en to til tre behandling OG koster ca 200 Bath for en HALVTIME. HER lønner det SEG OGSÅ å diskutere pris. 100 Bath tilsvarer ca kroner 27,00 men regn kr. 30.- grunnet ofte Justering av kursene. En god Thai middag med en halv liter Thai Øl eller et glass Vin for en person koster ca. 400 Bath = Norske kroner 108.-

Dato for opplevelse: desember 2017
2  Takk, henning07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2018 via mobile enheter

Vi var der i januar, kjempe fine strand, vannet var kjempe fint
Minuse med stranden er at det er så mye folk der, du går i kø..
solsengen står alt for tett syns jeg
Mye godt å få kjøpt på stranden og billigt
Fint å sitte der nede på kvelden, ikke så masse folk da
Jeg kommer nok ikke til å besøke Phuket igjen, fins så mange andre fine steder i Thailand

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, GromaritO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2018 via mobile enheter

Dette er en strand som er fin for det blåste øyet, og deilig beliggenhet i forhold til butikker og spisesteder. Men skittent vann, alt for mye mennesker og pengesugere overalt. I lavsesong ligger det død fisk hver meter bortover på stranden, og ingen innfødte badet her da det er så ekkelt.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Marte Y
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser