Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Universal Fashions and Tailor
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Dresser og skjorter

Var på ferie, og handlet 2 dresser og 5 skjorter. Sjekket ikke så mange priser utenom. For de andre... les mer

Anmeldt 3. mars 2020
Askeladden316
,
Vossevangen, Norge
via mobile enheter
🕺🏼👌

Kjøpt 5 stk skjorter og ekstremt fornøyd med alle sammen. Dyktig folk og veldig imøtekommende... les mer

Anmeldt 20. januar 2019
ferbud95
,
Patong, Thailand
via mobile enheter
Les alle 742 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Phuket
fra USD 46,04
Mer informasjon
fra USD 123,23
Mer informasjon
fra USD 16,64
Mer informasjon
fra USD 36,00
Mer informasjon
Anmeldelser (742)
Filtrer anmeldelser
742 resultater
Vurdering fra reisende
730
6
2
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
730
6
2
1
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 742 anmeldelser
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Kjøpt 5 stk skjorter og ekstremt fornøyd med alle sammen. Dyktig folk og veldig imøtekommende. Anbefales absolutt!

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, ferbud95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

God service bra kvalitet på skjorte og bukse , veldig god kunnskap om mål og tilpassing av bekledning.anbefaler folk kjøpe dress, skjorte og bukse.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Jostein T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
saby s, Owner på Universal Fashions and Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2018
Google-oversetting

Universal Fashion Tailors team is highly appreciative of your Support and positive feedback.

Your feedback motivates our team to provide ongoing top of the line experience and I look forward to see you
and serve you next year.

Thank you

Saby

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Bra servise god kundebehandling greie folk som tok målene. Å alt går som planlagt . Og produktet var som forventa.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Jens Petter O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
saby s, Owner på Universal Fashions and Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2018
Google-oversetting

Dear Jens,

We are Pleased to hear that your visits to our Shop is always a pleasant one. We would like to sincerely thank you
for taking the time to review and encourage us.

Its highly appreciated and we look forward to provide our best services next time also.

Thank you Saby

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2016

Fant denne butikken litt tilfeldig i Patong. Butikken ligger bar ca 100 meter fra gaten langs stranden.
Kjøpte 4 dresser (2 til meg og 1 til 2 ungdommer) og de er svært bra! Min ene dress er allerede brukt på jobb over 30 ganger og er knallbra.
Prøvde 2 ganger etter at mål var tatt og fikk levert dressene på hotellet på ander siden av øya. Det ble glemt et merke i dressenen som var viktig for junior men han og var ekstremt fornøyd med dressen. Jeg kunne nok spart 10-20% på en "billigskredder" man valgte beste stoffet, kvalitet og service. Anbefaler å ta med noen skjorter om du trenger det og, billigere en dressmann og myye bedre.

Dato for opplevelse: desember 2015
1  Takk, Arildoen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
saby s, Owner på Universal Fashions and Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2016
Google-oversetting

Dear Arildoen,

Thank you for taking out time to write review for us. We thank you for your appreciative words . It was our pleasure suiting You and your boys and it feels great that your visit to our shop was pleasant one and also that you were satisfied with the our quality and workmanship.
Thank you and we look forward to see you next time!

Saby

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2016

Vil anbefale denne skredderen hvis dere er i Phuket. Jeg fikk designet min egen dress, og han forsto akkurat hva jeg ville ha. Min samboer og jeg fikk fine dresser med god kvalitet. Saby hadde god smak, og hadde peiling på hva han holdt på med.

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, KarinaM M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
saby s, Owner på Universal Fashions and Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2016
Google-oversetting

We here at Universal Fashions and Tailor are Pleased to hear that your visits to our Shop was a pleasant one. We would like to sincerely thank you for taking the time to review and encourage us. Your positive feedback encourage us to do better and provide our customers best quality services and we look forward to serve you again.

Saby

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser