Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bråkete, men godt.”
Anmeldelse av Two Chefs Patong - STENGT

Two Chefs Patong
Prisklasse: USD 4 - USD 15
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. januar 2019

Skulle gjerne sett at den lå i en stillere gate, for trafikkstøyen var virkelig forstyrrende. Service og mat derimot er kjempebra.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Bente H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Two Chefs Patong Team på Two Chefs Patong, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2019
Google-oversetting

Hello Bente H!

Thank you for taking the time to leave us a good review! We are happy to know that you loved the food and was satisfied with our team's service. Regarding with the location, we apologize for that. But in case you're back here town soon, you might want to try to visit our other branch as we have 4 branch in Phuket, (Patong, Kata Center, Kata Beach and Karon) We look forward to having you again in the future!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (899)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 899 anmeldelser

Anmeldt 15. mars 2018 via mobile enheter

God mat og hyggelige servitører :-)! Var en uke i patong , middag 2x. Veldig behagelig live musikk. Jenta mi på 1 år elsket det også!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, JohannaSif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Manager på Two Chefs Patong, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mars 2018
Google-oversetting

Hi JohannaSif,

Thanks for the 5 star review :)

Two Chefs

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2017 via mobile enheter

Kjempefint sted med utrolig bra live musikk hver kveld. Maten er litt stivt priset, men spiste entrecôte den ene dagen vi var der, og det er den beste biffen jeg noen gang har fått servert!!!

Dato for besøk: desember 2017
Takk, angelus1807
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TCManagment, Manager på Two Chefs Patong, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2017
Google-oversetting

Hi Ken S,

5 star reviews are always great to see. Thanks for taking the tie to give us one :)

Two Chefs

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Havna over denne restauranten siste kveld i Patong. Ypperlig mat, den beste på hele ferieturen. Kan anbefales på det sterkeste. Live musikk der du kan ønske deg låter.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Voyage802456
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dennis H, Manager på Two Chefs Patong, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2017
Google-oversetting

Stort tack for er fina recension och rekommendation av Two Chefs!

Two Chefs Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Jeg liker denne restauranten. Litt dyrere, men bedre enn Hard Rock cafe og Hooters lenger opp i gata. Fin smaksopplevelse. Live musikk der dere kan ønske sanger.

Dato for besøk: juli 2017
2  Takk, Reistilmars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dennis H, Manager på Two Chefs Patong, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2017
Google-oversetting

Thank you for your excellent review of Two Chefs!

We strive to always deliver a combo of mouth watering dishes, refreshing beverages, excellent live music and friendly attentive service.

Happy hours, with special prices on our famous Sangria, freezing cold draft beer and house short drinks.

Cheers,
Two Chefs Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.