Var innom de store, små og minste.
Startet med de store kattene først.
Må si det var med skrekk blandet fryd med enorm respekt for dem.
For meg var dette en opplevelse som det er ekstremt vanskelig å beskrive.
Jeg var litt skeptisk først etter å ha lest så blandet anmeldelse av plassen.
Skal ikke kommentere så mye av det andre har sagt, heller gi mitt inntrykk som mot svar.
Tiger er et kattedyr, og på lik linje som alle kattedyr, så er de aktive på natten. Og på dagtid er det bare sløving og sove, med minst mulig aktivitet.
Har hatt flere vanlige huskatter og de oppførte seg akkurat slik som tigeren her.
Og spesielt når de var mette, da var det ikke mye som fristet av aktiviteter.
Hvorfor skal tigeren være forskjellig?
Dette er dyr som er vokst opp i fangenskap eller blitt reddet av forskjellige grunner.
Mange av disse ville ikke overlevd i det frie.
Om man ikke klarer å skille mellom å se et dyr i dyreparker og de som lever fritt, så trur jeg man skal bare holde seg unna.
For øvrig anbefaler jeg også da å se på dokumentarer om tiger i det fri, og se hvordan de oppfører seg på dagtid.
Er dyrehager ikke noe for deg, eller at du ikke er i stand til å forstå at du besøker et dyr når de naturlig sover, så hold deg unna.
Er tiger noe du har lyst til å se eller møte, og du forstår at du besøker et dyr som normal sover når du er der. Da kan du innstille deg på en fantastisk opplevelse.
Dette ble en lang anmeldelse, men jeg følte at det var nødvendig etter å ha lest så fryktelig mange anmeldelser om hvor grusomt eller hvor dopet ned de var.
Jeg har selvsagt ikke analysert maten de får, men det var ingen tegn til at de var dopet. Bare mett og trøtt.
Og de var absolutt våken og tilstede om noe skjedde.
De små var for øvrig aktiv i lek.
Treneren var flinke med dyrene, og er nok mye av årsaken til at det er trygt for oss andre å komme inn.
Du får helt klare instrukser om å være bak tigeren, og aldri røre skuler eller hode. Treneren står hele tiden foran tigeren og holder dens oppmerksomhet på seg.