“Resturant besøk”
Anmeldelse av Nikitas Beach Restaurant

Nikitas Beach Restaurant
Vurdert som nr. 22 av 405 Restauranter i Rawai
Kjøkken: Europeisk, Bespisning, Thai, Internasjonalt
God for: Barscene, Romantisk, Store grupper, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 4. februar 2019

Her har du fantastisk mat for voksen og barn.
En fantastisk sjø utsikt, og border helt ned til vannet.
Jeg besøkte stedet flere ganger under vårt opphold .

1  Takk, th0maseddy
phuketfoodioo, Owner på Nikitas Beach Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Thank you for your 5 star review we appreciate you coming to Nikita's and enjoying your time .

Anmeldt 15. mars 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, vi bestilte nr 96 ( krabbesuppe) supergod! god service og fin plassering ved sjøen..

Dato for besøk: mars 2018
Takk, ceciliefs91
Anmeldt 16. februar 2018 via mobile enheter

Her var me flere kvelder , koselig atmosfære og god mat 😁
Prisene var ikkje høg , og det var store porsjoner med mat

Dato for besøk: februar 2018
Takk, brittj207
Anmeldt 23. august 2017

Behagelig beliggenhet like ved sjøen, god service. Menyen er variert, alt fra lokal thaimat til pizza og burger. Vi har ennå ikke blitt skuffet av det vi har fått servert. Et stort pluss er at de har hofbrau pilsner på fat, et øl som er mye mye bedre enn det lokale ølet.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, toreto22
Anmeldt 16. april 2017

God mat, god stemning, god service, fine priser. Har også myggspray tilgjengelig. Mye morsom importøl.

Dato for besøk: april 2017
Takk, KaiM79

Reisende som så på Nikitas Beach Restaurant, så også på

Har du vært i Nikitas Beach Restaurant? Del dine erfaringer!