Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste Maten i Tyrkia”

Mezze Grill Ocakbasi Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 826 Restauranter i Alanya
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Vi hat Vært 1 uke i Alanya og har vært på mezze grill 2 ganger denne uka. Fantastisk god mat og veldig god service. Sterkt anbefales

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Wenche O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ofyuzalan, Yönetici på Mezze Grill Ocakbasi Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2019
Google-oversetting

Thank you so much for your precious comment. We will like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (4 894)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

108112 av 4 894 anmeldelser

Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Desidert Alanyas beste restaurant, bred utvalg på menyen og Alanyas beste mat. Meget hyggelig Norsk talende personale, som gjør sitt ytterste for yte bra service. Anbefales på det sterkeste, stjernekast 5

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 0shahidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ofyuzalan, Yönetici på Mezze Grill Ocakbasi Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019
Google-oversetting

Thank you so much for your precious comment. We will like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat og hyggelig service. Kommer tilbake og anbefales på det sterkeste! Topp service og her griller de maten saftig og deilig!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Didrik H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ömer Faruk Y, Yönetici på Mezze Grill Ocakbasi Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018
Google-oversetting

Thank you so much for your precious comment. We will like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Maten var god og stor variasjon i menyen. Savnet dessert meny, spesielt hos den yngre garde. Mye støy og trafikk var forstyrrende. Hyggelige servitører som ikke var for pågående.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Terje T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ömer Faruk Y, Yönetici på Mezze Grill Ocakbasi Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2018
Google-oversetting

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizleri memnun edebilmek bizim için büyük gurur. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Saygılar , Mezze Grill Ailesi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Æ går til alanya ofte og har æ spist mat flere ganger på mezze grill restaurant så det var beste smak koselig og hyggelig atmosfære med arbeidstaker derfra mezze grill restaurant at hvis dere ønsker ågso å spise beste smak da kan æ anbefalle til dere ågso.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Abdullah G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ömer Faruk Y, Yönetici på Mezze Grill Ocakbasi Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you so much for your precious comment. We will like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mezze Grill Ocakbasi Restaurant, så også på

 

Har du vært i Mezze Grill Ocakbasi Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.