“Glutenfrie alternativ”
Anmeldelse av La Luna Restaurant

La Luna Restaurant
Vurdert som nr. 48 av 1 095 Restauranter i Alanya
God for: Familier med barn, Store grupper, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 28. juni 2023

Fantastisk god mat, med gode alternativer for de som har gluten allergi.
Kunne laga alle sauser med glutenfritt mel 🙂

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Jet67387280788

Anmeldt 16. september 2022 via mobile enheter

Ble hjertelig mottatt og godt tatt vare på under besøket!! Ypperlig god mat. Vi spiste sjømat som var utrolig godt! Flinke servitører og fin pris.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Tove R
Anmeldt 26. august 2022 via mobile enheter

Beste peppersteak vi har smakt. Trengte ikke tygge den så mør. Alle grønnsaker var helt perfekt. Kylling curry var å helt perfekt. Flott service og veldig hyggelig personale.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 697grye
Anmeldt 17. oktober 2019 via mobile enheter

Alltid hyggelig å komme på La Luna. Denne gangen spiste vi Chateaubriand, og det angret vi ikke på. Beste biffen på lenge. Servicen var som vanlig topp. Kan anbefales!

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, evabrittk2017
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Vi dro 2 familier siste dagen vi var i Tyrkia. Dette var desidert den beste plassen vi har spist på i Alanya. Vi fikk servert Dallas biff som smeltet på tungen. Super service, rent og ryddig. Denne kan vi sterkt anbefale alle sammen.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Global478893

Reisende som så på La Luna Restaurant, så også på

Alanya, Antalya (provins)
Alanya, Antalya (provins)

Har du vært i La Luna Restaurant? Del dine erfaringer!