Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
4.5 km fra Monte Carlo Hotel
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Alanya
Anmeldt 9. oktober 2022

Det er neo av det jævligste All inclusive jeg har vært på. Er som i militæret kø for å få mat og de serverer deg. Skal du ha drikke må du stå i lang kø for det også. Maten var helt jævelig, men vi gikk ut og spiste. Det er så mange andre 4 stjerner i OBA som har ordentlig mat og bufeer. Det har de ikke på Monte Carlo, du fikk heller ikke vannflasker om dagen.

Dato for oppholdet: september 2022
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, jarlebye
Anmeldt 30. september 2015 via mobile enheter

Vi hadde en uke på Monte Carlo hotel, og ble veldig fornøyde.
Personalet var veldig service innstilte. Og vi følte oss veldig velkommende og tatt godt vare på. God mat. Kort vei til stranden. Fine rom. Greit renhold. Tilrettelagt for handikappede.
Det kommer katter til hotellet. Noen vil kanskje synes at det er ubehagelig. Men vi elsker dyr, og synes bare det var koselig. Vi ønsker oss tilbake.

Dato for oppholdet: september 2015
3  Takk, 484elisabethm
Anmeldt 7. september 2014

Hadde en kjempe god opplevelse på Monte Carlo kjekke folk å nyyyydelig mat service var på topp. Kan anbefales både for familie å venneferie. Ligger bra til med tanke på både strand å shopping. Lengte allerede tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2014
    • Rom
    • Renslighet
2  Takk, 688anita
Anmeldt 3. september 2014

netopp kommet tilbake etter og ha bodd en uke på monte carlo.
hatt en fin avslappende ferie.
veldig god mat, og hyggelig betjening.
veldig greit at det er grastis solsenger på stranden som ligger like ved.
rent og pent.
ligger i et rolig område, men samtidig sentralt.
kommer tilbake

Dato for oppholdet: august 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
3  Takk, wenche072
Anmeldt 9. august 2013

Hotellet ligger fint til, ca 50 meter fra stranda.
Maten på hotellet er grei nok, men her er det et stort forbedringspotensiale.
Rengjøring var veldig bra, og rommene var bra.
Hyggelig betjening.
NB. Dersom du ønsker å ta Tyrkisk Bad (Hamam), sjekk og avtal pris. Hotellet er dyrt.....Du finner bedre alternativer rett ved hotellet.
For de som ikke røyker kan det være endel utfordringer på dette hotellet, vi opplevde at det ble røkt på rommene ved siden av oss.
Her har hotellet og ledelsen er stor jobb å gjøre.

Romtips: 4 etasje skal visstnok være røykfri... Sjekk ved hotellet.
Dato for oppholdet: juli 2013
  • Reisetype: Reiste med familie