Vi skal aldri tilbake til dette hotellet.
Når vi ankom hotellet så stusset vi litt på at de spørte om vi ville ha aricondition, seffølgelig må vi ha det når det er så varmt.
48 euro får en uke med aircondition!
Når vi ankom hotellrommet, var det skittent, mye støv, avføring i toalettet, mugg på vasken på badet. Søpla fra tidligere gjester var ikke ryddet ut.
Vi fikk aldri ett rent hotellrom, selvom vi hang ut lappen og sa ifra at vi ville ha nye håndklær og nytt sengetøy, og ikke minst ett rent rom.
Så vi har brukt samme handuker i 1 uke i strekk.
Veldig ekkelt å bo oppi dette. ÆSJ…
og ikke minst så var toalettet ELENDIG. Var ikke mulig å trekke ned, bare av og til. Dusjen var også elendig. skitten, tynn stråle, skiftet plutselig temperatur mellom varmt og kaldt..
Basseng området var helt greit, men var altfor trangt. følte man måtte ligge oppi fremmede..
Man kan også ikke bruke eget kort eller cash på hotellet på supermarkedet eller på resturangen, hotellet har eget kort som må brukes der, slik at det settes på rommet og må betale ved utsjekk.
De ansatte bryr seg ikke om folk legger igjen handuker/luftmadrasser på solsengene på natten som skal brukes dagen etter.. De fjernes ikke, så når vi kommer ned i 07.00-07.30 tiden så var alt opptatt.. veldig dårlig.. så man må jo være frekk å legge igjen selv for å få en plass å ligge..
Men en posetiv ting jeg kan si, er at resturangen hadde god mat, og snille ansatte.
En annen ting som var posetivt var at det var 18 års basseng.
Men kommer fortsatt ikke til å komme tilbake.