Meget skuffende opplevelse. Vi ankom, og ønsket å oppgradere til et rom høyere opp og med utsikt da rommet vi fikk var i 2 etasje. Vi hadde bestilt 10 overnattinger på hotellet. Vi ble i 5 dager. Senga var hard, rengjøringen var elendig, i løpet av de fem dagene vi bodde der var det kun rengjøring 3 dager. De byttet ikke håndklær mer enn to dager, og sengen hadde skrukkete laken. Nest siste natten våknet vi av at det plasket vann ned fra aircondition, så stoppet den å virke. Vi sa fra til betjening i resepsjonen, både ifht rengjøring og at airconditionen ikke fungerte. De gjorde ikke noe med det. Maten var grusom. Endte med at alle måltider ble spist ute. Uendelig mye mas om å kjøpe tjenester som massasje etc. Vi ba om å få refundert betalingen for de siste 5 nettene hvor vi ikke skulle bo der, men det var de ikke villig til. De forlangte å få tilbake nøkkelen om vi ikke skulle bo der. Vi bodde de siste 5 nettene på et hotell i nærheten og så at rommet "vårt" var i bruk av andre gjester allerede samme dag. Jeg har reist til Alanya to /tre ganger i året i 23 år, bodd på mange ulike hoteller, både med og uten mat, har aldri opplevd noe så ille. Anbefales ikke!!! Kommer aldri til å booke her igjen.