Jeg kom hjem fra reise sammen med kjæresten min i går, hvor vi bodde på Iris apart hotel.
rommene var veldig rene og pene, og mye finere enn bildene vi fant på nettet før reisen. Det var visst fordi de var pusset opp så nylig at de ikke hadde rukket å legge ut nye bilder enda. rommene ble vasket hver dag, og vi fikk nytt dopapir, men det var ingen håndsåpe der.
Hotellet lå nærme stranden og sentrum, men om du vil på den fineste (Kleopatra stranden) er det langt å gå.
hotellarbeiderne er hyggelige og hjelpsomme, men ikke spesielt gode i engelsk
Man måtte betale for safe og aircondition, og safen lå i lobbyen så man måtte spørre resepsjonisten om nøkkel hver gang man skulle hente noe i den. For ei uke kostet safe 10 euro og aircondition 30 euro.
Minibank lå rett over veien, og man kunne få engelsk språk på den.
under reisen klarte vi å knekke dosete-lokket med et uhell fordi kjæresten min satte seg på den da han skulle knytte skoene. dette ville de ha 40 lire for (ca 120 kr). vi syntes dette var urimelig ettersom det var et rent uhell og dårlig kvalitet på dosetet, så vi prøvde å klage på det. vi ringte til og med reisebyrået vårt for å prøve å få de til å ordne det for oss, men det eneste de kunne gjøre var å redusere det til 25 lire (ca 75 kr). Vi mødte et ektepar på hoteller som det samme hadde skjedd med, og de måtte betale 40 lire.
i det hele var vi begge veldig fornøyde med hotellet, selvom det hadde sine småmangler, men for er 3-stjerners hotell var det helt topp.