Ketil S
17.5 km fra Iris Apart Otel
3.0 km fra Iris Apart Otel
Se flere hoteller i Alanya
Anmeldt 26. juni 2022

Store rom. Bedeøra går ikke å lukke, og heller ikke å låse. Lukter røyk. Ble sorte under føttene, usikker på gulvvasken. Personalet vasket koppene våre. Ikke inkludert aircondition. Ligger i veikryss, med mye støy. Reklame" plakat" rett utengor vinduet med skarpt lyd. Vi hadde rom i 1.etg. rett over spisesal, mye musikkstøy fra hotellet. Musikk ved bassenget, ikke bare å få lest ei bok. Bråk fra moske i nærheten. Vi var 4 stk. Ingen måltider inkludert. Greit lite basseng, lite ettermiddagssol. Blide ansatte. Litt mye mas om spising ved hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, sunnivado
Anmeldt 13. juni 2022 via mobile enheter

Bra renhold og hyggelig stab.
Bra beliggenhet.
Litt støy fra trafikkert vei vestsiden av, men ingen støy høres når man er på hotellrommet.
Eget kjøkken så man kan lage seg mat om man ønsker det, valgte det til frokost, så prøvde ikke hotellfrokosten. Men vi ble invitert på middag ved bassenget, da var det 3 retters, veldig bra, super hyggelig kokk.

Nattevakten var så hyggelig at han tilogmed kjørte oss til flyplassen midt på natta når vi skulle reise hjem igjen.

Romtips: Aircondition er ikke inkl. For oss var det ett must. Kostnad ca 400 NOK for en uke.
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Jørgen F
Anmeldt 13. august 2015 via mobile enheter

Sentral beliggenhet, ca. 500 m fra sentrum. Litt langt fra strand, men koselig lite basseng. Bra renhold. Hotellet ligger like ved et lyskryss så regn med litt støy.
Veldig bra standard på hotellet generelt. Maten var passe bra. Super stab!

Dato for oppholdet: juli 2015
Takk, SarahHenriksen
Anmeldt 15. juli 2015

Greit hotell for en vennetur hvor man ikke bruker hotellet så mye. Veldig fine rom hvor enkle grep er blitt gjort for å få det finere, som nye trekk til sofaene. Hygienen var det vi var minst fornøyd med, når vi kom var bestikket ikke ordentlig rent og vi ble svarte under føttene om vi gikk uten sko. Fikk heller ikke nye håndklær hver dag, di brukte ble bare hengt opp igjen.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, tonje950
Anmeldt 11. juli 2015

Absulot alt var topp.. EN HOTELL MED KLASSE 6...Reint og fint.. Veldig god mat og veldig hyggelige alle som arbeider på hotellet,,...Hotellet ligger veldig fint til......
Anbefaller alle å velge IRIS APART.....

Dato for oppholdet: juni 2015
  • Reisetype: Reiste alene