“Food and drinks”
Anmeldelse av by MH food & drinks

by MH food & drinks
Vurdert som nr. 14 av 1 097 Restauranter i Alanya
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Vært her tre ganger denne ferien. Vært fornøyd alle gangene. Anbefales på det sterkeste hvis du/dere er like kresen som meg.

Dato for besøk: august 2022
Takk, idakamillasvendsen

Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Hyggelig sted med serviceinnstilt personale. Maten er generelt veldig god og delikat anrettet. Vil særlig fremheve chateau briand som kommer med utsøkt saus. Godt vin/drikkekart, forsøk spesielt blueberry mojhito Ok prisnivå. Anbefales på det varmeste😄

Dato for besøk: august 2022
Takk, Camilla O
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Vi har vært her og spist flere ganger, hvert år samme gode kvalitet på maten. Samme hovedkokk som når restauranten åpnet og det merkes på kvaliteten av maten som serveres. Innertier og anbefales på det varmeste.
Servitørene er behagelige og veldig imøtekommende.

Takk, Lillian R
Anmeldt 29. juni 2022 via mobile enheter

Svært god mat, fantastisk service!
Valgte stedet på grunn av god omtale i tripadvisor og kan bekrefte at dette er en meget god restaurant.
Alle rettene vi spiste falt i smak, selv for de litt kresne barna.
Raspberry Daquiri'en var helt fantastisk!

Min sønn mistet gaffelen sin på bakken og før han rakk å si ifra om det stod de klar med en ny. Det skapte mye latter. Personalet var der alltid i nærheten, men ikke for mye oppi oss.

Anbefales på det varmeste!!!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, espenkd
Anmeldt 8. juni 2022

Super mat topp service fra blide servitørerLive musikk flere ganger i uken. Rent og pent. Besøker hver gang jeg er i Alanya

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 559g_rils

Reisende som så på by MH food & drinks, så også på

Har du vært i by MH food & drinks? Del dine erfaringer!