“Deilig mat”

The Telegraph Restaurant
Vurdert som nr. 79 av 1 095 Restauranter i Alanya
Prisklasse: kr 533 - kr 1 599
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Vi var fem stykker som bestilte både middag og dessert. Atmosfæren var god, alle var fornøyde med maten og det var god service. Entrecôten jeg bestilte var perfekt stekt, mør og saftig, og det fulgte med deilige grønnsaker og saus.
Kokken ordnet en delikat bananasplit til min morfar, selv om det ikke stod på menyen.

1  Takk, 212siljeh

Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 4 stk. Som bestilte forskjellige biffretter. De var bare perfekt stekt, mør og grønnsakene hadde akkurat passe tyggemotstand. Hyggelige servitører å fin atmosfære i lokalene. Apselutt vært et besøk.

1  Takk, 386bj_rns
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Takk for nydelig mat, og god stemning! Vi storkoste oss, og kommer absolutt tilbake! Bestilte tre ulike biffretter og alle var strålende fornøyd :) anbefaler et besøk hit :)

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Rachel H
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Kjempegodmat og noe for enhver smak. Jeg har nok spist Cesar salat 50 ganger, og får min egen versjon. Godt egnet for familie med barn, men man bør bestille bord dersom men er mange. Veldig hyggelige og hjelpsomme mennesker som jobber på restauranten. Lager også fantastisk gode coctailer

1  Takk, Andrus123
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Bra og varierende meny. Kult interiør med tyrkisk furu som tema. Rent og pent. Passer også for familier med barn. Bestill bord om dere kommer mange.

1  Takk, Fritz H

Reisende som så på The Telegraph Restaurant, så også på

Alanya, Antalya (provins)

Har du vært i The Telegraph Restaurant? Del dine erfaringer!