Siden det var fullt på sjømannskirken ville vi ta oss en tur ut å spise på selveste juøaften selv om vi både har pinnekjøtt og kålrabi selv.
Etter å ha spurt noen Tyrkiske venner ble jeg anbefalt Alanya Connection. Av erfaring valgte jeg å ringe for å høre hvilket prpgram de hadde denne kvelden. Jeg snakket førdt med en Ja til alt Tyrker før han satt meg videre til en svensk kvinne som var sjefen selv. Hun kunne bekrefte at de hadde et juleprogram som allerede var igang og at vi var hjertelig velkommnen.
Vi kom og ble mottatt med julegløgg som vi ble understreket var gratis til begge to som velkomstdrink. Kun svensker. En liten buffe med hovedsakelig kald mat. 95 prosent pensjonister i slutten av 60 årene. Vi følte så klein stemning at vi gikk etter 30-40 minutter.
Hva kostet gildet? 415 tl. 2 personer buffet og 1 effes til 15 tl. Dette er en blodpris i forhold til produkt og kvalitet.
Er du Norsk, aldri i din villeste fantasi finn på å kom her på en høytidsdag!
Det var min første jul i utlandet og min venninnes første jul i hennes liv. Hun er fra Thailand. Helt elendig og uerstattelig.