“Hyggelig frokost med utsikt”
Anmeldelse av The Rabbit Alanya

The Rabbit Alanya
Vurdert som nr. 682 av 1 079 Restauranter i Alanya
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

I den nye parken med utsikt over Alanya er det en fin opplevelse å ra en tur innom The Rabbit for Tyrkisk frokost. Ikke bare var utsikten formidabel, men oppdekkingen av alle de rettene som hører til kom på bordet. Hyggelig betjening som ga oss god service

1  Takk, ToreSAlanya_Tyrkia

Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Stedet hadde en flott utsikt over hele Alanya i nydelig vær. Frokosten var OK men betjeningen lite oppmerksomme og vanskelig å få kontakt med. Dametoalettet var under enhver kritikk. Ikke dopapir eller annet tørke papir. Det var også møkkete der. Håper de kan gjøre noe med dette da dette er et flott sted i Alanya.
Please clean the toilets!!

Takk, bentrunars
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Et fint uteområde, fantastisk utsikt, men en gjeng med hodeløse betjening. De var rotete, uoppmerksomme over for kunder( og her var ikke overfylt) De var mest opptatt med hverandre.
Maten var ok., men i forhold til andre spisesteder vi besøker både i Alanya og Mahmutlar, har de etter min mening el lang vei å gå.

1  Takk, perolavbjerkeli
Anmeldt 2. oktober 2018

På toppen av Alanya med utsikt over hele Alanya, havnen og begge strandene. Jeg spiste en riktig god morgenmad deroppe. Men høydepunktet var da vi på kvelden vendte tilbake og tok et par drinks. Hyggelig betjening og gode drinks. Men det er utsikten som er spektakulær.

Takk, Roam791388
Anmeldt 10. september 2018

Et frokost besøk på Rabbit resturant i Alanya er et must. Nydelig frokost, og en fantastisk utsikt ut over Alanya .

Takk, Kjell-Arne1963

Reisende som så på The Rabbit Alanya, så også på

Alanya, Antalya (provins)

Har du vært i The Rabbit Alanya? Del dine erfaringer!