Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Memos Oba er et must go to 🤩”
Anmeldelse av Memos Restaurant Bar

Memos Restaurant Bar
Vurdert som nr. 50 av 775 Restauranter i Alanya
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 3
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Europeisk bar/restaurant. Koselig, avslappet stemning. Jenter kan sitte her alene i fred og ro. Ingen plager deg. Nydelig mat og perfekte drinker av internasjonal klasse. Live music av høy klasse. Anbefales på det sterkeste. Selv erfaring fra bransjen i Norge og Eueopa ellers. Et must om du er i Oba Alanya

Dato for besøk: august 2020
Takk, Harmony1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (124)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 124 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2020

Imponerende service, fantastisk mat! Beste drinker jeg har smakthele menyen kan fås glutenfri, og det er fantastisk og sjeldent

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 915merethek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Superbra mat og drinker, hyggelig betjening og god atmosfære. veldig fornøyd . Kommer gjerne tilbake. anbefales.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, geirtune
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, gode drinker og fantastisk atmosfære! topp service og hyggelige ansatte! Godt og varmt på vinterstid

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 15mariew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Topp sted med god mat, gode servitører og topp stemming. Flinke til å anbefale vin og drinker. Stedet ligger godt synlig og sentralt i Oba.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Melsnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Memos Restaurant Bar, så også på

 

Har du vært i Memos Restaurant Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din