Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forventningene innfridd !”

The Gosga Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 4 av 749 Restauranter i Alanya
Prisklasse: USD 3 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. september 2019

Valgte Gosga etter anbefalingene på TripAdvisor, og det ble en perfekt aften. Kona og jeg bestilte en Tyrkisk en forrett med sopp og hvitløk, og valgte Tyrkisk som hovedrett. Smaken var utsøkt, servicen upåklagelig, og atmosfæren behagelig.
Det blir flere garantert flere besøk på Gosca :)

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, RoyF1230
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (322)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 322 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2019

God service, god mat og drikke til en rimelig pris. Restauranten ligger litt avsides - stillere område, men absolutt mye kunder!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Karoline S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2019

Her får du alt du ønsker deg av en restaurant. Enestående service, deilig mat, masse god drikke og det lille ekstra. Alt fra frokost, lunsj, middag og deilige drinker. Anbefaler The Gosga til alle reisende til Tyrkia, Alanya :-)

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, vildebuvarp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Et fantastisk nydelig sted med fin atmosfære å hyggelig personale. Var her å hadde noen drinker å forelsket meg i denne plassen. Skal tilbake dit ved neste anledning å prøve maten her. Takk for en hyggelig kveld hos dere

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 793svendl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Var innom to ganger i sommer. Proff og hyggelige servitører. Meget god mat, med litt mer spennende retter enn de fleste andre i Alanya.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 999grandis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Gosga Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i The Gosga Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din