“DRA DIT!!”

Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 28. mai 2023 via mobile enheter

Ett måltid som bestod av ferske råvarer, helt nydelig for å si d mildt!! utrolig hyggelig betjening som er veldig oppmerksomme! Anbefales på d sterkeste!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Johnny L

Anmeldt 11. oktober 2019 via mobile enheter

Marina - har hevet seg bra siden sist vi var der - ikke masete servitører - oppmerksom - meget god mat - og fin atmosfære - hit går vi gjerne flere ganger. Anbefales 👍

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, OBH_12
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Bestilte biff samtlige i reisefølge ba om medium stekt, Alle fikk gjennomstekte skosåler, lite krydret. Prisene står ikke i forhold til kvaliteten på maten. Langt dyrere her.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 986glennw
Anmeldt 20. august 2018

Vi har spist middag på Marina i mange år, og har aldri blitt skuffet, heller ikke denne gangen. Servicen er upåklagelig og maten er god. Forteller man på forhånd at man ønsker å sitte lengst mulig unna gjester som røyker, tar man hensyn og spør nye gjester om de røyker. Er svaret ja, blir de plassert langt unna oss. Sier de nei, blir de satt ved siden av vårt bord. Marina sender Tom & Jerry på storskjerm, og det får barna til å sitte stille under måltidet. Marina tilbyr pick up-service, men hadde ikke biler tilgjengelig da vi skulle hjem denne gangen. Dermed spanderte de taxi på oss i stedet.

Takk, Arvid H
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Alltid hyggelig å være her, fin utsikt om man får oppe på takterrassen. Utrolig god mat. Venninnen min hadde bursdag sist gang vi var der og de hadde ordnet det utrolig fint med bordet, stjerneskudd, kake, drinker, frukt osv

Dato for besøk: april 2018
Takk, heleneanmelder

Reisende som så på Marina Restaurant, så også på

Alanya, Antalya (provins)
Alanya, Antalya (provins)

Har du vært i Marina Restaurant? Del dine erfaringer!