Janne S
  • travelup.com
0.3 km fra Semiz Apart Hotel
0.3 km fra Semiz Apart Hotel
4.6 km fra Semiz Apart Hotel
Oji Hotel  Oji hotel located in ALANYA’S CITY CENTER NEAR BY THE COASTAL ROAD. IT PROVIDES A POOL, FREE WI-FI AND A RECEPTION WITH 24 HOUR SEVICE. THE DESIGN AROUND THE BAR, WITH LIMITED AMOUNT OF COCKTAILS MOCKTAIS AND HOT/COLD BEVAREGES.BUT WHAT TRULY SETS US APART IS OUR DEDICATED AND FRIENDLY STAFF,READY TO WELCOME YOU AND ENSURING YOUR STAY IS COMFORTABLE AND MEMORABLE. ADDIATIONALLY TO OUR RESTURANT WHERE YOU CAN TRY FLAVORS FROM INTERNATIONAL CUISINE.
2.1 km fra Semiz Apart Hotel
4.2 km fra Semiz Apart Hotel
14.2 km fra Semiz Apart Hotel
21.5 km fra Semiz Apart Hotel
Se flere hoteller i Alanya
Anmeldt 28. september 2023 via mobile enheter

Vi ble møtt av et resepsjonsområde som var mørkt og trist, med ødelagte sofaer og mye ødelagte inventar lagret rundt om kring. Det såkalte biblioteket, lekeområdet og hagen er rett og slett en stor vits og fine ord på papiret, og ble som resepsjonsområde brukt til oppbevaring av alt mulig rask. Leiligheten vi fikk var lite rengjort, det var ekstremt skittent både i kjøleskap, dusj, vask, toalett, dørhåndtak, møbler, balkong, gulv, vegger, tak og ellers overflater generelt. Alle kopper, glass, fat, bestikk og kasserollen med mer hadde inntørkede matrester og var generelt skitne. Vannkokeren har neppe vært renset siden den ble tatt i bruk og ble derfor ikke brukt av oss. Kokeplaten er nok, sammen med alt annet som befinner seg i leiligheten, fra hotelles opprinnelse og så deretter ut. Sengene var ukomfortable og harde, sengklærne var hullete og flekkete, og de to hånddukene vi fikk bar preg etter å være gamle og utslitte. Første gang jeg har opplevd å ikke få liten håndduk uten å spørre etter det. Vi betalte også for noen dager med aircondition, men de klarte aldri å finne fjernkontrollen slik at vi fikk ikke brukt denne som ønsket. Vi ga daglig leder tilbakemelding, men opplevde at han ble sur og avviste det vi fortalte da han mente at renholdet og alt annet var utmerket. Vi opplevde deretter at flere av betjeningen sluttet å se/ hilse på oss. På grunn av disse opplevelsene fristet det ikke å spise på hotellet, og vi valgte derfor å gå andre steder hvor vi hadde fantastisk gode matopplevelser sammen med god service. Har også vært vant til å kunne levere inn nøkkelen når man forlater et hotell, og opplevd at den ble tatt vare på i resepsjonen. Problemet her var bare at nøkkelen ble liggende i en mye ubetjent resepsjon slik at hvem som helst kunne tatt denne, noe jeg også opplevde som utrygt da uvedkommende enkelt kan komme seg inn på hotellet og rommene.
Dette er faktisk det værste hotellet jeg har bodd på noen gang, og jeg har reist mye og bodd på mange forskjellige hotell.
MEN, om man klarer å overse at det er ekstremt skittent og at servicen er elendig, så er dette en grei plass å bo.

Romtips: Ta med vaskeutstyr!
Dato for oppholdet: september 2023
1  Takk, 2019GHH
Anmeldt 27. juli 2023

Dette er det mest møkkete og grisete hotellet jeg har vært på, skittent overalt sengetøyet var fult av gamle ekle flekker ac var full av mugg, klagde til Mixx Travel men ikke noe hjelp å få, måtte ordne nytt hotell selv

Romtips: Finn et annet hotell
Dato for oppholdet: juli 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, janne h
Anmeldt 10. juni 2017 via mobile enheter

flott beliggenhet nært alt, hotellet er bra, men kunne ha fått en ny kokeplate. Renholde er ganske bra. Bra basseng og nært til stranden. Og hotell Resturant er bra, god mat, god drikker og hyggelig personal.

Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, stine p
SemizHotel, Yönetici på Semiz Apart Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2017

Thank you for staying with us and taking the time to share your experience. We appreciate your feedback.

Anmeldt 29. mai 2017 via mobile enheter

Veldig koselig hotell, sentralt med hyggelig betjening, behjelpelig med sightseeing. Ikke moderne men helt OK. 😀Veldig god mat. 😀😀 Nært strand og perfekt beliggenhet midt i gågate og nærhet til alt.
Kommer helt sikkert tilbake.

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, brittjannen2017
SemizHotel, Sahibi på Semiz Apart Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2017

Thank you for staying with us and hope to see you soon again.

Anmeldt 24. mai 2017

Hotellet ligger sentralt i oba. Et par minutter å gå til stranden . Hotellet hører til strand 10, rare folk som jobber der! Rommet vi fikk var skittent. Var bare 1 vaskedame da vi var der i mai, ho vasket ikke hver dag. Måtte be om toalettpapir, til slutt måtte vi kjøpe det selv på butikken. Skiftet sjelden håndkle, kanskje 4 ganger på 14 dager. Det var veldig lytt mellom rommene. Det var lite/ingenting utstyr på kjøkken, vi måtte kjøpe engangsfat og kopper . Terrassedøren gikk ikke an å lukke igjen, så den sto åpen dag og natt.

Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Monika A
SemizHotel, Owner på Semiz Apart Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2017

We can answer with more details if the guest can write the date when they had holiday in our accommodation.(We didn't have guest with that name in may 2017). But we can say that changing the towels and bedsheets every three days and you can see that on hotel description. We could give if they were asked for extra equipment for kitchen.