Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Harbour - Cozy - Teleferik”
Anmeldelse av Cozy Alanya

Cozy Alanya
Vurdert som nr. 4 av 908 Restauranter i Alanya
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 34 - kr 845
Beskrivelse: We have turkish food , international food, vegan food and children menu
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: We have turkish food , international food, vegan food and children menu
Anmeldt 29. august 2020

Jeg har som over 39000 andre fulgt Cozy Alanya på Instagram & Snapchat, nå også på facebook., Alle de fine bildene og gode tilbakemeldingene fristet meg til et besøk.
Å det angrer jeg ikke på;o) Etter å ha besøkt Alanya flere ganger har jeg funnet at det er 3 ting som bare må oppleves utenom Kleopatra Beach og det er :
Harbour - CoZy & Teleferik (og Cozy ligger ca midt i mellom) En dag spiste jeg BYENS BESTE BIFF, en dag en fantastisk fiske middag og det hele toppet seg når de serverte testi kebab og kom med den i "fyr & flamme", da var det mange andre nysgjerrige gjester ;o) Servitøren fant i tillegg en meget "CoZy"god vin som passe til maten. At de serverer sprøstekte poteter istedenfor ris eller pommet frites falt i smak hos alle rundt bordet. Servicen var kjempe bra. Atmosfæren, lokalet og beliggenheten gjør til at dette restauranten ""kler" navnet sitt for dette var rett og slett "CoZy" ;o) love it .......

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, Tomtergubben
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mino21210, Owner på Cozy Alanya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbake melding, velkommen tilbake hos oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (230)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 230 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020

Kjempe fin og koselig restaurant ,nydelig mat og drikke . Servitørene og kjøkken ga god service, her kommer vi tilbake og anbefaler coZy Alanya spesial❤

Dato for besøk: august 2020
5  Takk, Sara T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mino21210, Owner på Cozy Alanya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbake melding, velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1 uke siden
Google-oversetting

Dato for besøk: februar 2024
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ekrem Türkmen, Eier på Cozy Alanya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5 dager siden
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2024
Google-oversetting

Dato for besøk: januar 2024
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ekrem Türkmen, Eier på Cozy Alanya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2024
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2024
Google-oversetting

Dato for besøk: januar 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ekrem Türkmen, Eier på Cozy Alanya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2024
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cozy Alanya, så også på

 

Har du vært i Cozy Alanya? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.