Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“PERFEKT🤩”
Anmeldelse av Cozy Alanya

Cozy Alanya
Vurdert som nr. 90 av 769 Restauranter i Alanya
Prisklasse: USD 3 - USD 13
Beskrivelse: We have turkish food , international food, vegan food and children menu
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: We have turkish food , international food, vegan food and children menu
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Go mat, Go service, Trivelige folk. Anbefales på det sterkeste

Blir nok flere besøk ved en senere anledning

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Q5318KZjonash
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mino21210, Owner på Cozy Alanya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbake melding, velkommen tilbake til oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (71)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 76 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Heia Tusen hjertelig takk for veldig god mat og hyggelig service . Tip top det beste jeg skal besøke dere så snart så mulig engang til ...

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, celik_2107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mino21210, Owner på Cozy Alanya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbake melding, du er hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020

Denne nydelige torsdagen var vi tidlig opp og gledet oss til en dag på stranden, men først måtte vi få i oss litt mat. Leiligheten vi hadde leid for 14 dager lå rett over veien for Cozy så vi tenkte at den prøver vi. Vi bestilte oss hver vår mix omelett og selvfølgelig en iskald Efes - en perfekt start på dagen ;o) Når lunsjen nærmet seg tenkte jeg vi kunne ta noe lettvint i en av strandbarene men Frida insisterte på at vi skulle gå de få minuttene tilbake til Cozy selv om det var flere restauranter som var nærmere ;o) "dette var vist fordi det var så rene og pene toaletter" å slik ble det......er vel sånn kvinnfolk er ;o) til lunsj ble det en virkelig utsøkt fiskesuppe og vi delte også noen gode osteruller. Noen Efes senere ,pyntet og klare for bar street kom vi ikke mer enn utenfor døren før vi hørte god musikk og latter - det var nesten fullt på Cozy og en herlig stemning - da ble det middag her også. frokost, lunsj og middag samme dag ;o) Denne kvelden kom vi oss aldri i bar street, vi ble sittende til langt på natt og koste oss med både Cozy Kakao og flere coctails. .....heldigvis var det ikke langt hjem igjen ;o) Det har blitt mange flere besøk og et sted vi varmt kan anbefale alle - dette har ihvertfall blitt vår favoritt restaurant i Alanya.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, 11oddvare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mino21210, Owner på Cozy Alanya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbake melding, velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020

Utmerket god service, man føler seg sett fra første sekund og får god oppfølging som gjorde det til en fantastisk opplevelse. Kjempegod lokal vin -og mat,besøket var helhjertet gjennomført fra start til slutt av personalet,og for ikke å glemme de forfriskende gode drinkene etter det gode måltidet. En fantastisk kveld som jeg anbefaler alle å oppleve,både liten og stor,mange eller få. Gleder meg til å dra dit igjen!

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, marenel96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mino21210, Owner på Cozy Alanya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbake, velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020

Veldig god mat mye mat for pengene,veldig fornøyd. Rent og pent,rene toaletter,en plass verdt et besøk.topp servise.

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, Harriet O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mino21210, Owner på Cozy Alanya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbake, velkommen tilbake til oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cozy Alanya, så også på

 

Har du vært i Cozy Alanya? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din