Denne nydelige torsdagen var vi tidlig opp og gledet oss til en dag på stranden, men først måtte vi få i oss litt mat. Leiligheten vi hadde leid for 14 dager lå rett over veien for Cozy så vi tenkte at den prøver vi. Vi bestilte oss hver vår mix omelett og selvfølgelig en iskald Efes - en perfekt start på dagen ;o) Når lunsjen nærmet seg tenkte jeg vi kunne ta noe lettvint i en av strandbarene men Frida insisterte på at vi skulle gå de få minuttene tilbake til Cozy selv om det var flere restauranter som var nærmere ;o) "dette var vist fordi det var så rene og pene toaletter" å slik ble det......er vel sånn kvinnfolk er ;o) til lunsj ble det en virkelig utsøkt fiskesuppe og vi delte også noen gode osteruller. Noen Efes senere ,pyntet og klare for bar street kom vi ikke mer enn utenfor døren før vi hørte god musikk og latter - det var nesten fullt på Cozy og en herlig stemning - da ble det middag her også. frokost, lunsj og middag samme dag ;o) Denne kvelden kom vi oss aldri i bar street, vi ble sittende til langt på natt og koste oss med både Cozy Kakao og flere coctails. .....heldigvis var det ikke langt hjem igjen ;o) Det har blitt mange flere besøk og et sted vi varmt kan anbefale alle - dette har ihvertfall blitt vår favoritt restaurant i Alanya.