Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“tyrkias beste restaurant!”
Anmeldelse av Oscars Restaurant

Oscars Restaurant
Vurdert som nr. 12 av 749 Restauranter i Alanya
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. september 2019

Dro til Oscars første gang når jeg kun var 10 år gammel, nå er jeg 20 år og synes fremdeles det er den beste restauranten i Alanya! Så god mat, utrolig dyktige og snille servitører, imøtekommende og du føler deg som hjemme der. De henter deg om du trenger det, og mange av kelnerne snakker flytende norsk/ eller veldig bra engelsk. Var i Tyrkia i 3 uker i sommer, nesten hver dag spiste vi på Oscars, aldri blitt skuffet. Gleder meg til å komme igjen neste år!

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sunnivaskjong
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (185)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 186 anmeldelser

Anmeldt 31. august 2019

Besøkte restauranten to ganger i løpet av ferieuka vår i Alanya. Vi spiste mye god mat ila uka, men den aller beste fikk vi servert hos Oscars På grunn av deres vennlige og serviceinnstilte servitører, ble opplevelsen på restauranten utrolig bra Anbefaler restauranten på det varmeste, og Chateaubriand'en deres, må dere bare prøve

Dato for besøk: august 2019
Takk, Heidi P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019

En kjempe fin restaurant. Veldig god mat og utrolig hyggelig personale. Anbefales. Er verdt et besøk
June M Bakken

Dato for besøk: august 2019
Takk, June B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019

Fantastisk show. God mat. Prisene er veldig bra. Veldig godt miljø. Blide og hyggelige ansatte kelnere. Stor meny med mange valg.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Aleksanderkvaloey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019

Ååh gud hvor mye jeg savner denne resturanten! Maten, menneskene, musikken og vår kjære Oskar <3 Håper vi sees igjen snart! Vi spiste her typ 4 dager på rad, anbefaler virkelig biff med hvitløk!

Kyss Marte og Maren <3

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Marteengelund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Oscars Restaurant, så også på

Alanya, Antalya (provins)
 

Har du vært i Oscars Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din