“Peperbif”
Anmeldelse av Oscars Restaurant

Oscars Restaurant
Vurdert som nr. 24 av 1 099 Restauranter i Alanya
Anmeldt 3. juli 2022

Kom for ser på fotball og spiste middag her god mat og flotte menesker jobber vi skal dit igjen og ambefaler

Takk, Skullboi0

Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Har vart har med venner og famillen speste mange ganger koser oss til sent på kvelder kommer garnter flere gange

Takk, marcuspC1178YL
Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk service og nydelig mat 😊 anbefales på det sterkeste. Vi var et følge på 4 som spiste god mat som de lagde foran oss . Verdt et besøk

Takk, Chris H
Anmeldt 1. juli 2022

Har vart po oscar's restaurant spiste middag den var fantastik vi ble ambefat av noen venner og vibambefaler videre

Takk, 656huseyiny
Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

Veldig bra resturang, god mat å utrolig hyggelig å bra service! Anbefales på det sterkeste.kommer tilbake beste sted i alanya

Takk, 709thors

Reisende som så på Oscars Restaurant, så også på

Har du vært i Oscars Restaurant? Del dine erfaringer!