Veldig god mat, bra service og supre ansatte <3 anbefale alle til å komme her til Oscars resturante!!!
Oscar og gutta leverer på alt. Veldig god mat, med indrefilet på plankesteken. Hyggelig og rent, så dette er å anbefale.
Nydelig atmosfære og masse god mat🙂herlige mennesker man blir glad i🙂dette er en restaurant man kan komme tilbake til og alltid føle seg velkommen 🙂
God mat og utrolig god service. De stekte kjøttet foran oss og det smakte helt fantastisk. Ble passet godt på av personalet gjennom hele besøket. Kommer definitivt tilbake😁👍🏼
Meget god mat og drikke, ypperlig god service og bra underholdning. Alltid minst et besøk her hver gang vi er i vakre Alanya ❤🇹🇷🙂