“Dårlig etter maten”

Kjøkken: Tyrkisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

vi ble alle dårlige etter gå timer etter middagen, der flere hadde spist det samme. Vi gav beskjed til restauranten. Ingen på
restauranten ringte tilbake, de forsøkte heller å bortforklare deres ansvar.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, torjacobn

Anmeldt 10. august 2022

Vi ble matforgiftet, og spyr på 3. Dag. Vi har ringt flere ganger for å gi beskjed om hvilken mat som var bedervet for at det ikke skal skje med andre gjester, men restauranten er ikke interessert i å vite noe om det.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, L9972KXmonikad
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Den mest arrogante og frekke servitøren vi har vært borti. Når han attpåtill forlanger å få tips etter så dårlig service. Styr unna

1  Takk, torgeirj232
Anmeldt 8. juni 2022 via mobile enheter

Vi var 4 voksne som skulle spise middag. Ble vist til en bord i det mørkeste hjørne( var ledige bord andre steder). Ble informert om at det skulle komme lys, det kom aldri. Når vi fikk menyene etter en god stund, så hadde de tatt feil meny. Dette rettet de opp forholdsvis fort. Da vi spurte etter lys, fikk vi beskjed om at det ikke var noen ledige og kelneren gikk. Det gjorde vi også. Middagen ble spist et annet sted.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, gunhildd2022
Anmeldt 21. juni 2015

Vi feiret bursdag der, og hadde store forventninger. Restauranten hadde fin beliggenhet, maten var grei, men servicen var dårlig og noe av maten var grovt overpriset. De "pushet" en drink på slutten av måltidet, uten å opplyse om prisen, den sstod heller ikke på menyet. Da vi fikk regningen oppdaget vi at de tok 450 kr. for denne éne drinken - og det i Tyrkia! Denne drinken kostet mer enn hele resten av måltidet til sammen!
Vi var også vitne til et annet par som kjøpte sjømat, og måtte betale omkring 2.000 kr. for et skalldyrfat til 2 pers.
Dette stedet driver på grensen til svindel - styr unna!!!

Dato for besøk: juni 2015
3  Takk, brynjarr

Reisende som så på Harbour Kitchen & Bar, så også på

Har du vært i Harbour Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!