Fantastisk tur med hyggelige personale. Flott utsikt og vi fikk god tid til å gå rundt i borgen. Veldig bra organisert og ryddig tur. Takk for en fin opplevelse.
Takk for din anmeldelse. Vi håper å se deg igjen snart.
Det var en hyggelig båttur- bortsett fra at det var en mann (som jobbet på båten!) som var altfor flørtete, og tok ikke ett nei for ett nei.
Han beit oss, og slikket på iser før han puttet de ned i bikinitoppen vår. Vi viste ingen interesse av noe slag, og vi sa også fra flere ganger til han at det ikke var greit. Han grisepratet på tyrkisk, og en i følge vårt snakker tyrkisk så dette ble rett og slett en ubehagelig tur.
Det ble en slitsom båttur hvor alt vi ønsket etter 30-60 minutter var å komme hjem igjen.
Dette har vært en av de kjipeste reisene jeg har hatt i Tyrkia så langt.
Hei……….
Håper du har det bra
Jeg er John og leder for Guest Relations-avdelingen
Først og fremst ønsker jeg deg en god dag. Jeg kontakter deg angående vår Alanya All Inclusive Piratbåttur som du deltok med oss. Siden jeg så at du ikke var fornøyd etter den dårlige anmeldelsen jeg fikk fra deg, ønsket jeg å kontakte deg direkte. Uansett hvilket problem du har opplevd, vil jeg be deg om å godta vår unnskyldning først.
Hvis du kan fortelle meg hvorfor du la en dårlig anmeldelse på fritiden, vil vi gjerne kompensere deg for ulempen. Vi vil også prøve å yte bedre service ved å gjøre korrigeringer i våre organisasjoner for å unngå de samme problemene med våre gjester i fremtiden.
På forhånd takk for at du kom tilbake og ønsker deg en god dag.
Håper å høre fra deg så snart som mulig.
Utrolig bra service! Ble kjørt begge veier. Flinke verter og alle snakket godt engelsk.
Opplevelsen på stedet var utmerket og jeg kommer gjerne innom igjen.
Takk for din anmeldelse. Vi håper å se deg igjen snart.
Vi er nå i Cappadocia og har ikke fått sett luftballongene. Bussturen hit varte i nesten 18 timer, fra halv fire om natten til klokken 19 om kvelden og vi fikk lite p informasjon underveis om hva som skulle foregå.
I tillegg til dette får man ikke inkludert frokost på vei til cappadocia. Man får heller ikke sove i slike «caves», men blir plassert på et skittent hotel i sentrum hvor det er masse bråk og ingen aircondition.
Vi måtte bruke to timer av vår kveld på å vente på at lakenet vårt ble byttet ut da det første var skittent. Da de hadde skiftet var lakenet vått, og det skjedde enda en gang. Omsider fikk vi nytt hotellrom men lakenet var fortsatt vått og det var ikke vasket og det lå søppel under sengene! Vi var så trøtt og oppgitte at vi ikke orket mer men måtte sove med klær for å ikke fryse. I tillegg til å ha betalt turen på appen må du også betale guiden 2000 lira for å se på luftballongene som jeg forventet var betalt i appen. I tillegg var det mange stopp på de 18 timene hvor vi ikke fikk vite hvorfor eller hvor lenge vi skulle stoppe. Under et stopp måtte det skrus på bussen og vi fikk ingen informasjon annet enn at vi kunne gå ut av bussen.
En fin tur i vakkert landskap. Anbefales absolutt. Vær klar over en litt lang busstur fra Alanya bare, men utenom det veldig bra. Verdt å gjøre.
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir hoffen, Sie bald wieder zu sehen.
Bestilte denne turen, en uke før ferien. Med hotelltransport. Transporten dukket ikke opp til avtalt tid. Ringte dem, å de sa de var på tur. Men vi ventet i over en time, å det dukket ikke opp noen transport.
Refusjoner er gitt til alle gjester for alle våre reservasjoner som ble kansellert på grunn av værforhold 15. oktober. Du ble informert om dette en dag før turdagen.