“Må besøkes ”

Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Dette er et sted utenom det vanlige. Her kan du tilbringe hele dagen på varme sommerdager eller som et kortere besøk på høst/vinter. Maten er tradisjonell Tyrkisk, frokosten er obligatorisk og mye annet godt på menyen. Servicen er over gjennomsnittet. Anbefales !

Dato for besøk: juni 2019
Takk, ToreSAlanya_Tyrkia

Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

På en varm dag er Dimçay området stedet man oppsøker. Øverst ligger Pinarbasi med et stort bade og serverings område. Jeg ble først introdusert til stedet av noen Tyrkiske venner, og har stadig kommet tilbake.
Det er mange med samme tilbudet av meny, men maten er visstnok best her. Man kan nyte dagen eller kvelden i herlige omgivelser, bade eller bare slappe av i tillegg til maten.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, ToreSAlanya_Tyrkia
Anmeldt 7. september 2016

Havner på denne resturanten med jevne mellomrom fordi mine tyrkiske venner ofte vil hit. Må innrømme at jeg ikke trives så godt her, uten at jeg helt kan sette fingeren på hvorfor. Er det din aller første tur i Dimcay, er det umulig å ikke bli imponert, men jeg har reist til Alanya siden 90 tallet og har prøvd ganske mange forskjellige steder ved denne elven og har nok andre favoritter.
Maten er helt grei, servicen er helt grei og stedet er helt greit,prisene helt greie, men selv opplever jeg ikke wow følelsen her.
Å sitte på flytebrygger i elva er i seg selv helt spesielt uansett hvilke resturant ved Dimcay man velger, og det er mange å velge mellom. Vannet er herlig kjølende i varmen,og litt for kaldt for mange sikkert.
Trenger man en dag i skyggen, er Dimcay rette stedet og valg av resturant smak og behag. Det er bare å prøve seg frem:-) Lykke til!

Dato for besøk: august 2016
Takk, lottaterracotta
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 10. november 2014

Dim Cay er vakker. Pinarbasi Piknik er veldig bra, men jeg synes ikke de ansatte er hyggelige. Det føles som om de er for stresset. Det er fint å tilbringe dagen her. De har en foss, rutsjebane og to steder fra der du kan hoppe. Du kan slappe av, ta en svømmetur eller sove.

1  Takk, Akirec740
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.se. Vis original
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 23. september 2014

Her kan du føle deg helt borte fra byen. Det ligger ikke langt unna Alanya men innen rekkevidde med buss, taxi, bil eller motorsykkel. Her spilles ikke musikken høyt. Servicen er god. Utsikten rundt er nær perfekt. Og det er alltid kjølig - selv den heteste dagen om sommeren. Her vil du også finne vannsklie. Prøv lokale retter som kebab eller fisk.

2  Takk, Drakonas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original

Reisende som så på Dimcayi Pinarbasi Restaurant, så også på

Har du vært i Dimcayi Pinarbasi Restaurant? Del dine erfaringer!

Dimcayi Pinarbasi Restaurant detaljer opprinnelig gitt av Yellow.com.tr