Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra atmosfære, hyggelig”
Anmeldelse av Ev Restaurant

Ev Restaurant
Vurdert som nr. 121 av 807 Restauranter i Alanya
Prisklasse: USD 1 - USD 6
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 24. august 2021 via mobile enheter

Veldig bra atmosfære, hyggelig betjening, rask mat, god mat og billig.
Utrolig koselig restaurant.
Vil garantert besøke stedet igjen om er i området.

Dato for besøk: august 2021
Takk, tonen942
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (275)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 275 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Beliggende sentralt i Alanya. Alltid masse folk. Ble ikke imponert over maten på noen som helst måte. Servicen helt grei. Efes i Carlsberg-glass. Satt fryktelig trangt.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Dårlig mat. Restauranten ser hyggelig ut, og har et bra liveband, men det stopper der. Detour har reklamert med denne restauranten som nummer 1 i Alanya. For oss var dette den værste maten vi har fått i hele byen. Bedre mat på strandbaren. Første og siste gang.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, liandersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mai 2018

Vært der flere ganger i løpet av alle årene vi har vært i Alanya.
Sist vi var der ble vi veldig misfornøyd med maten. Biffen var tørr og ølet var varmt. Ikke mulig å prate med hverandre fordi musikken var alt for høy.
Ikke koselig i det hele tatt..

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bente2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mars 2017 via mobile enheter

Har spist flere ganger her i mange år og har tidligere vært fornøyd med stedet og maten men i kveld var jeg ikke fornøyd med maten i forhold til det vi betalte. Når i tillegg en restaurant i Tyrkia ikke har Efes men serverer det kjedelige Tuborg ølet i stedet og ikke kan svare når jeg spør hvorfor de har valgt å gjøre dette, da har de mistet meg som kunde. Det finns så mange bra alternativer at her må det kraftig forbedring til!

Dato for besøk: mars 2017
1  Takk, GormFagerhus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ev Restaurant, så også på

 

Har du vært i Ev Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Ev Restaurant detaljer opprinnelig gitt av Yellow.com.tr

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.