“Nydelig mat, fantastisk service og flott utsikt.”
Anmeldelse av Hisar Restaurant

Hisar Restaurant
Vurdert som nr. 87 av 1 098 Restauranter i Alanya
Kjøkken: Sjømat
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Dette var en fantastisk opplevelse med service som er minneverdig, og mat som var helt utrolig nydelig.
Middagen ble tilberedt ved bordet av Ali selv, eier av restauranten.
Han ga oss show på høyt plan og viste sine ferdigheter både som kokk, servitør, vert og show mann.
Hjertelig takk for en utrolig fin kveld.
Denne har vi med oss i minneboken.
Denne restauranten kan jeg anbefale på det sterkeste🤩

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, denisehV3681YQ

Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

God mat, kjempehyggelig betjening. Fantastisk utsikt. God kjennskap til vin. Maten kom kjapt og var veldig god. Anbefales!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 354beateh
Anmeldt 8. juli 2019

God mat, og vennlige, hjelpsomme folk.. Super beliggenhet rett ved stranden😊under happyhour er det 2 for en på alle coctails

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Petterjordalen
Anmeldt 8. juli 2019

Veldig bra restaurant, med ypperlig service! Veldig god mat og dessuten happy hour, der man kjøper en drink og får en gratis. Veldig hyggelig personale

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Odaendin
Anmeldt 13. juni 2019

Beste plassen i Alanya 👍 Knallgod mat og happy hour 24/7 🌞😍 Hyggelig betjening og god stemning 😍😍

Dato for besøk: juni 2019
Takk, AnitaB2587

Reisende som så på Hisar Restaurant, så også på

Har du vært i Hisar Restaurant? Del dine erfaringer!

Hisar Restaurant detaljer opprinnelig gitt av Yellow.com.tr