Kom til Sunway hotell kl 05.00 og ble møtt av en hyggelig nattevakt. Innsjekking gikk fort, bestilte A/C som kostet nesten 500 norske kr og fikk med to flasker vann før vi gikk til rommet. Rommet var akkurat passe stort med balkong og to stoler og et bord. Rommet var også rent og pent, og det var det på hele oppholde. Frokosten besto av brød, ost, kjøttpålegg, div syltetøy, kokt egg, suppe. tomater, agurk, vannmelon + andre ting jeg ikke husker. Etter veldig kort tid ble vi kjent med de ansatte, dem er bare utrolig fantastiske og hjelpsomme. Ble også kjent med eier Mehmet, utrolig hyggelig mann. Og må bare nevne at renholdspersonalet, ja dem var altså bare så sprudlende og glad, beundrer den gode jobben dem gjorde i varmen. Lunsj og middag spiste vi flere ganger i restauranten og vi fikk bare nydelig mat. Var også veldig koselig å sitte ute å spise i gaten, da det var en gågate utenfor som var pyntet med blomster. Koselig var det med hotell kattene, som daglig fikk mat fra oss gjestene eller fra de ansatte. Hotellet ligger i en gågate, med frisør, massasje, tyrkisk bad rett over hotellet ,et par restauranter og en lokal butikk på hjørnet. Var kun et par minutter til stranden, der man kunne leie 2 solsenger for 75 lire. Ellers så var det mange butikker og restauranter rundt hele området. Men før å si det enkelt, vi...Kom til Sunway hotell kl 05.00 og ble møtt av en hyggelig nattevakt. Innsjekking gikk fort, bestilte A/C som kostet nesten 500 norske kr og fikk med to flasker vann før vi gikk til rommet. Rommet var akkurat passe stort med balkong og to stoler og et bord. Rommet var også rent og pent, og det var det på hele oppholde. Frokosten besto av brød, ost, kjøttpålegg, div syltetøy, kokt egg, suppe. tomater, agurk, vannmelon + andre ting jeg ikke husker. Etter veldig kort tid ble vi kjent med de ansatte, dem er bare utrolig fantastiske og hjelpsomme. Ble også kjent med eier Mehmet, utrolig hyggelig mann. Og må bare nevne at renholdspersonalet, ja dem var altså bare så sprudlende og glad, beundrer den gode jobben dem gjorde i varmen. Lunsj og middag spiste vi flere ganger i restauranten og vi fikk bare nydelig mat. Var også veldig koselig å sitte ute å spise i gaten, da det var en gågate utenfor som var pyntet med blomster. Koselig var det med hotell kattene, som daglig fikk mat fra oss gjestene eller fra de ansatte. Hotellet ligger i en gågate, med frisør, massasje, tyrkisk bad rett over hotellet ,et par restauranter og en lokal butikk på hjørnet. Var kun et par minutter til stranden, der man kunne leie 2 solsenger for 75 lire. Ellers så var det mange butikker og restauranter rundt hele området. Men før å si det enkelt, vi stortrivdes på Sunway. Følte oss hjemme der og det på grunn av eier og det fantastiske personalet der. Vi kommer tilbake. Mehmet we are comming back.
Mer
Vis mindre