Andreas R
Norway, Maine
Anmeldelse av Sunpark Garden Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2022
Dato for oppholdet: august 2022
ayşe turhan, Müşteri Hizmetleri / Ön BüroSunpark Garden Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. aug. 2022
Dear Guest,
First of all, on behalf of my team, thank you very much for your nice and motivating comments and high rating. Your comments are highly valuable for us.

8.9 km fra Sunpark Garden Hotel
  • Lol.travel
30.7 km fra Sunpark Garden Hotel
Se flere hoteller i Alanya
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Vi har nylig kommet hjem etter 2 uker på Sunpark Garden som er vår første gang der, tidligere har vi vært på Green Garden i Oba men pga. det ikke var tilgang de ukene vi skulle ha ferie så prøvde vi oss på Sunpark og er meget fornøyd med at vi tok valget ditt i år og vi kan bare si at vi kommer tilbake neste år for 3 uker.
Vi elsker Tyrkia og et barnevennlig hotell med tilgang på alt som god tyrkisk mat,sklier, aktiviteter for store og små, hyggelige mennesker.
For at hotellet tilbyr sin egen kultur av mat og underholdning gir vi 10/10, hotellet har god renhold og fine rom, fantastiske mennesker jobber der og det er ikke lang gå avstand til både Marked som er hver Fredag og Alanya sentrum. God service på hele hotellet😀

Vi er vandt til et større hotell fra Green Garden men Sunpark er et familie hotell som er mindre men som har alt det trenger og mer og det er enklere å bli kjent med andre og de som jobber der. Det er flott opplegg med show hver kveld og barne disco og masse fine aktiviteter for småbarn.
Det eneste minuset er selvsagt at stranden er litt langt unna og ikke i gåavstand i varmen og med småbarn, men det er gratis transport hver dag og det er helt supert men det er minus med at den bare går tilbake til hotellet kl 17:00 noe som blir litt sent med småbarn og en strand som ikke er veldig barnevennlig men vi brukte den likevel tre ganger og tok drosje tilbake og spiste eller lunsj på hotellet da vi prøvde en dag med lunsj på stranden men den er ikke så bra da det er dårlig utvalg og barn får ikke lov å gå inn for å se hva mat de har pga aldersgrense og ikke spise inne og generelt dårligere service på stranden enn på hotellet men det drar ikke ned noe for oss uansett da man alltid kan finne løsninger på alt og vi hadde en fantastisk ferie på Sunpark Garden.

Det er noen mennesker som vi tar med oss i tankene hjem som Mustafa som jobber som servitør - en morsom, blid og alltid imøtekommende gutt. DJ som har ansvar for Barne Disco og show hver kveld som barna liker godt og er veldig fin for barna å ha, han vet virkelig hva han gjør og vår sønn prater fortsatt om han. Også en stor tommel opp til mannen med tegnespråk (husker dessverre ikke navnet) som alltid er morsom og kommer bort til frokosten og gir en god latter. Takk for oss❤️

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, 109alexandrae
ayşe turhan, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Sunpark Garden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2022

Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Beste hotellet vi vet om i Tyrkia, Alanya! Veldig barnevennlig og bare skandinaver! Her trives vi veldig godt. Maten er utsøkt og renhold har dem peiling på. Vi kommer igjen neste år fjerde året vi legger ferien hit til sunpark garden. Memo er den beste til og få med seg folk til og spille og ha det gøy 👍

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Saltabiten
ayşe turhan, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Sunpark Garden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2022

Anmeldt 16. juni 2022

Vi er veldig fornøyd med å bo på Sun Park garden. God mat, fine og reine leiligheter. Bassengområdet er veldig bra.
Ikke minst de som jobber der, terningkast 6.
Animasjon team Memo and Adil gjør en veldig god jobb.
Vi har hatt en super ferie

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, bentej_rgensenf2021
ayşe turhan, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Sunpark Garden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2022

Anmeldt 16. juni 2022 via mobile enheter

Veldig fin plass for familie, renslige rom, snill personale, rolig hotel, beregnet for familie 👏🏼
Memo kom hit og er en hyggelig mann :)
Veldig god mat, drikke og godt basseng 👏🏼Anbefaler på det sterkeste å reise hit

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, 207kristofferb
ayşe turhan, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Sunpark Garden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2022

Let's be social!
Follow us on social media and keep in touch!
Facebook and Instagram : @sunparkhotels

Anmeldt 30. april 2022

En uke på dette hotellet har vært fantastiskt og en herlig opplevelse❤🥰God mat,god service,hyggelige mennesker og jeg fikk en favoritt Mehmetcan ❤🥰Adopterte han jeg❤🥰🙃Anbefalles!!🌞🍾🥳🥰❤Suuuupert!!

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, marinahZ4654YH
ayşe turhan, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro på Sunpark Garden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2022

Let's be social!
Follow us on social media and keep in touch!
Facebook and Instagram : @sunparkhotels