“Billig og god mat!”

Kjøkken: Tyrkisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 17. august 2022 via mobile enheter

Vi bestilte rullekebab og tyrkisk pizza. Vår favoritt var rullekebaben. Personalet var hyggelig og vi følte oss godt ivaretatt.

Dato for besøk: august 2022
Takk, miran755

Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Har vert her mange ganger tidligere og kommer alltid tilbake hver gang jeg er der nede. Hyggelige folk som jobber der også. De har takeaway som de kan kjøre på døren, utrolig deilig om man ikke orker å gå ut eller ligger med bassenget og vil ha litt lunsj

Dato for besøk: april 2018
Takk, heleneanmelder
Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

Dagens rett var overraskende bra. Anbefales. Mye grønnsaker men lite kjøtt.
Liten lekeplass i hagen. Men en mye større rett over gata.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Ken-Atle Olauss... H
Anmeldt 12. april 2017

Feiret min 70 års dag der . Bestilte på forhånd og ble lovet Big Suprise av sjefen . Og det fikk vi. Mottatt med stjerneskudd og levende musikk og alle sammen sang bursdags sang. Kom til flott dekket bord og fikk servert nydelig mat husets spesial . Tilslutt var det bursdags kake og stor blomsterbukett til meg . Og for å få plass til all maten svingte alle gjestene seg til fin danse musikk innimellom.Alle gjestene stor koste seg og vi har fått veldig god tilbake melding for arrangementet av alle gjestene vi hadde med oss. Tusen takk til sjefen som gjorde dette til en minnerik dag.

Dato for besøk: april 2017
Takk, ragnhilddahlgren
Anmeldt 18. februar 2017

Svært god mat og ganske romslige porsjoner. Vi valgte "billig" på Trip Advisor" og havnet her. Ingen grunn til å betale mer når maten er helt super. vi bestilte mixed grill og fikk solide porsjoner. Eneste forbedreing kuinne kanskje vært røstipoteter istedenfor ris?

Dato for besøk: februar 2017
Takk, 912lisef

Reisende som så på Sultan Sofrasi Restaurant, så også på

Alanya, Antalya (provins)

Har du vært i Sultan Sofrasi Restaurant? Del dine erfaringer!