Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt perfekt!”

Father and Son Place & Iskele Sofrasi
Vurdert som nr. 16 av 655 Restauranter i Alanya
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 13 - USD 25
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Etter 14 dager i Alanya ble faktisk denne restauranten den eneste vi besøkte! Med så nydelig mat, og så hyggelig vertskap ble det utenkelig for oss å spise hos andre. Gleder oss masse til neste år

Dato for besøk: september 2018
Takk, Anita R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (255)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 255 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Vi var tre venner som spiste middag her. Verten var utrolig hyggelig og hjelpsom og maten var ikke mindre enn kjempe god! Med litt tyrkisk vin på bordet ble dette en meget vellykket kveld!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, geirp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Et fantastisk sted hvor vi er innom flere ganger å spiser både lunsj og middag hver gang vi er i Alanya. Maten er utsøkt og servicen er upåklagelig. De møter oss alltid med et stort smil på trappen åKan virkelig anbefales

Dato for besøk: juni 2018
Takk, HildeAl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

İskele Sofrasi (Father & Son) er en restaurant vi alltid vender tilbake til når vi er i Alanya.
Maten, de som arbeider der, beliggenheten og lokalene gjør dette til en favoritt.
Far og sønn møter deg alltid med et smil og gjør alltid besøket til en hyggelig opplevelse.
I dag ble det lammeskank og pepperstek.
Anbefales!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, bhu602018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2018 via mobile enheter

Magiskfantastisk. Kjempehyggelig, og vi har vært her noen ganger nå, på vei ned fra borgen eller fra tur rundt i havnen.Vi fikk spesialiteten og fisk, langt over snittet. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Svanhild A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Father and Son Place & Iskele Sofrasi, så også på

 
Alanya, Antalya (provins)
 

Har du vært i Father and Son Place & Iskele Sofrasi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din