Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat.”
Anmeldelse av M'ocean Restaurant

M'ocean Restaurant
Vurdert som nr. 120 av 655 Restauranter i Alanya
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2017

Rikelig og god mat. Smakt flere retter der og alle er store porsjoner . Rask betjening. Kan reservere.

Dato for besøk: juni 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AnneBrath
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 67 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2017 via mobile enheter

Kjempegod mat. Live musikk. Koselig betjening. Anbefales på det varmesteLigger ved Cleopatra stranda . Midt i smørøyet. Handlegaten starter her. (Lokalt sentrum.) Her får du ALT.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Inger R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2016

Veldig god mat, flott service. Kjekke servitører. Hadde en veldig fin opplevelse med denne resturanten, besøkes igjen :-)

Dato for besøk: september 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Wenche S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sunpark_Hotel, Food and Beverage Manager på M'ocean Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2016
Google-oversetting

Dear Wenche S,

Thank you for your kind words. We are happy to hear that you liked Restaurant M'Ocean. Our handsome waiters are sending their greetings and we hope to see you soon again at Restaurant M'Ocean.

Best Regards

F&B Manager
Hayri ÖZCAN

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2016 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening og atmosfære. Jeg bodde på hotellet og hadde frokost og middag inkludert. Ingen ting å klage på, så kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: februar 2016
1  Takk, Laila T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sunpark_Hotel, Food and Beverage Manager på M'ocean Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2016
Google-oversetting

Dear Laila T,

Thank you so much for your kind words. We are honoured that you choose Restaurant M'Ocean. We are looking forward to seeing you again at our restaurant.

Best Regards,

F&B Manager
Hayri ÖZCAN

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2015

Er ikke den beste restauranten i Alanya og den har vel heller ikke den beste betjeningen heller...Ofte fremstår kelnerene som sure, late og nedlatende mot gjestene..Maten er heller ikke så veldig mye å rope hurra for...

Dato for besøk: oktober 2014
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Einar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på M'ocean Restaurant, så også på

 

Har du vært i M'ocean Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din