“Hyggelig intim restaurant. ”
Anmeldelse av Hasir Restaurant & Bar

Hasir Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 18 av 1 078 Restauranter i Alanya
Kjøkken: Steakhouse
Anmeldt 28. mai 2019 via mobile enheter

Her føler du deg velkommen og man blir tatt i mot som gjester ikke kunder. Alltid hyggelig å komme innom. God mat og god atmosfære. Alt lages fra bunnen og smaker nydelig. Biffen er noe for seg selv, anbefales. Restauranten ligger nesten på Cleopatra stranden så også en perfekt lunsj restaurant.

Takk, stigivanl

Anmeldt 28. mai 2019 via mobile enheter

Da har jeg vært i alanya mange ganger her er super steken også dere kan prøve denne restaurant ligger mit på damlatas gatan nærmeste på beach

Takk, 908alexu
Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Kjempe god mat, med gode str 😊
Et herlig personale som gjør opplevelsen helt ypperlig for deg som gjest 💕😊

Takk, 455bj_rna
Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Jeg er kokk i Norge og denne plassen er definitivt en av de beste plasser i alanya.

Meget god service og utrolig god mat.

Say hi from per and get 10 % prosent discount. From Norway with love

Takk, Per Roar J
Anmeldt 20. mai 2019 via mobile enheter

Veldig bra restaurant med mat av kvalitet og god service. De ansatte er veldig inkluderende og serviceinnstilt!

Anbefales på det sterkeste.

Takk, Joacim S

Reisende som så på Hasir Restaurant & Bar, så også på

Alanya, Antalya (provins)
Alanya, Antalya (provins)

Har du vært i Hasir Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!