Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hasir restaurant blant de beste i Alanya.”
Anmeldelse av Hasir restaurant

Hasir restaurant
Vurdert som nr. 8 av 749 Restauranter i Alanya
Prisklasse: USD 5 - USD 20
Kjøkken: Steakhouse
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. september 2019 via mobile enheter

Særdeles trivelig restaurant med nydelig mat og meget god service. Vi har prøvd mange av rettene på menyen, og meget velsmakende alt vi spiste.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 511runeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SerkanH761, Yönetici på Hasir restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019
Google-oversetting

thank you so much sir it was nice to see you here ... we would like to see you again hasir family...

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (567)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 569 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2019

Eg har vaert i Alanya over 10 ar, det var beste steak, jeg anbefaller jack Daniels steak, var sa godt mojito. Ogsa sjeffen var veldig snill. Vi fikk beste middag i hasir. Tak for alt

Dato for besøk: september 2019
Takk, Johnie_23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SerkanH761, Yönetici på Hasir restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2019
Google-oversetting

thank you so much sir it was nice to see you here and we would like to see you again hasir family...

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Anbefaler dette stedet både til lunch og middag.. Beste biffen i Alanya! Kjempehyggelig betjening..Ligger ved Beach 4 på Kleopatrastranden.

Dato for besøk: april 2019
Takk, annesS6820KR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SerkanH761, Yönetici på Hasir restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2019
Google-oversetting

thank you very much we would like to see you again...

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2019 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyd med den gode maten. Hyggelig betjening, god service, og fin beliggenhet rett ved Kleopatra-stranden kommer definitivt tilbake hit

Dato for besøk: august 2019
Takk, sofiiesta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SerkanH761, Yönetici på Hasir restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2019
Google-oversetting

thank you very much for your nice comment we would like to see you again hasir family ..

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2019

God mat og flott service, ligger rett over strandpromenaden, så anbefaler å dra dit ved solnedgang, fantastisk stemning!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Camilla L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SerkanH761, Yönetici på Hasir restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2019
Google-oversetting

thank you very much see you as soon as possible hasir family...

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hasir restaurant, så også på

 
Alanya, Antalya (provins)
Alanya, Antalya (provins)
 

Har du vært i Hasir restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din