Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grusomt”
Anmeldelse av Picasso Restaurant

Picasso Restaurant
Vurdert som nr. 49 av 715 Restauranter i Alanya
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 9
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservater
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Liker du å bli sextrakasert av hele personellet på en kveld, er dette stedet for deg. Kvalme servitører uten noe form for respekt for kvinner. Til å spy av . Tar drinkene dine , drikker av de uten å spør, stjeler røyk og du må bli ordentlig sint før de lar deg være ifred. Drinkene smaker forferdelig der også.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Ingrid M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (275)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 275 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og service og de har pickup service slik at de henter og bringer deg til og fra hotellet uten kostnad. Vi har vært her 2 ganger nå og kommer gjerne tilbake. Anbefales :)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, liandersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2016 via mobile enheter

Denne restauranten har jeg vært på i mange år og maten er like god som før:) Anbefaler denne restauranten på det sterkeste, det er både god mat og drikke men de har også show hver dag

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Siljeenygaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gulhan33, Yönetici på Picasso Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your nice comment, you are very kind. It was a great pleasure serving you. We are looking forward to see you again soon in Picasso. :)

best regards,
Gulhan GUL

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2016 via mobile enheter

Maten er av den beste i Alanya! Måtte tilbake flere kvelder. Topp stemning og herlige servitører! Alltid god atmosfære.

Dato for besøk: august 2016
Takk, Siv E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gulhan33, Yönetici på Picasso Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your nice comment, you are very kind. It was a great pleasure serving you. We are looking forward to see you again soon in Picasso. :)

best regards,
Gulhan GUL

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2016 via mobile enheter

Dette er virkelig en fantastisk restaurant.
Koste oss 3 kvelder på rad,med drinker,chateubriande og scampi.Siste kveld var våre svenske venner fra hotellet med.Tusen takk til Simon,Oscar og hele teamet for noen minnerike dager.

Dato for besøk: august 2016
Takk, siwanorum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gulhan33, Yönetici på Picasso Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your great comment, you are very good. It was a great pleasure serving you. we always make fun and happiness thats important for if the our guest is happy to be at our place then we can be proud of ourself We are looking forward to see you again soon in Picasso. :)

best regards,
Gulhan GUL

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Picasso Restaurant, så også på

Alanya, Antalya (provins)
 
Alanya, Antalya (provins)
 

Har du vært i Picasso Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din