“Noe dyrere enn forventet, men helt ok mat.”
Anmeldelse av Green River Restaurant

Green River Restaurant
Vurdert som nr. 24 av 1 096 Restauranter i Alanya
Kjøkken: Tyrkisk
Anmeldt 6. juli 2023 via mobile enheter

Var på green river første gang i 2013, så 2014, en gang i 2017 og nå i 2023.

Plassen har ikke forandret seg, og de fleste jobber der fremdeles.
Helt grei mat, ikke alt for dyrt, men synes ikke det var helt verdt pengene likevel. Tydelig at de hviler litt på et godt rykte fra flere år tilbake. Høflig og greie, men prøver å hente inn folk som går forbi. Kan bli litt masete.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, marenh707

Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Spiste på denne fantastiske plassen med min familie 5 ganger. Utrolig god mat og et personale som er vidunderlig. Tar me

d gjester opp på høyden i alanya. Gratis Fantastisk utsikt. Håper vi kan se dere igjen neste år. Mere gjestfrihet hos en familie bedrift kan du lete lenge etter.

Takk, svenkis
Anmeldt 24. oktober 2015 via mobile enheter

En helt utmerket aften på alle måter. Servicen var utmerket, maten var i det øverste sjiktet, god atmosfere, og god drikke 😊👍

Dato for besøk: oktober 2015
Takk, John K
Anmeldt 14. april 2015

Kjempe bra restaurant/bar Hyggelig betjening, gode drinker, gode priser. Vi følte oss veldig godt tatt imot der. De maser ikke, noe som er veldig positivt. For mange plasser der nede blir du omtrent "dratt" inn.
Tipp topp tommel opp, dit anbefaler jeg et besøk :)

Dato for besøk: april 2015
Takk, Ingunn S
Anmeldt 13. september 2014

God mat og veldig hyggelig betjening. Underholdningen av betjeningen med dans var også god. Anbefales !

Dato for besøk: august 2014
2  Takk, tommyv124

Reisende som så på Green River Restaurant, så også på

Alanya, Antalya (provins)

Har du vært i Green River Restaurant? Del dine erfaringer!