Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dinner”
Anmeldelse av Bistro Bahama

Bistro Bahama
Vurdert som nr. 7 av 751 Restauranter i Alanya
Prisklasse: USD 22 - USD 89
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 9. september 2019 via mobile enheter

Alltid god service og nydelig mat veldig trivelig og fin restaurant veldig hyggelig betjening og boss

Dato for besøk: september 2019
Takk, SisselE28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 146)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 1 146 anmeldelser

Anmeldt 9. september 2019 via mobile enheter

Suveren plass,med super hyggelig betjeningKoselig atmosfære og herlig stemning!God mat og god drikke5 stjerner!!⭐⭐⭐⭐⭐

Dato for besøk: september 2019
Takk, 545katheh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2019 via mobile enheter

For oss er dette en plass man bare MÅ besøke. Fantastisk atmosfære,flinke kelnere og den aller beste maten. Vi har nå vært i alanya hvert år, og fortsatt er denne flotte restauranten vår favoritt anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: september 2019
Takk, kongmona
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Byens beste mat, utrolig god mat og hyggelig personale! Svært sentralt i alanya med super service, anbefaler creamy chicken

Dato for besøk: august 2019
Takk, ylvaek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Beste restauranten i Alanya. Creemy chicken er den beste jeg har smakt. Veldig snille å dyktige folk som jobber der. Veldig god service

Dato for besøk: august 2019
Takk, Culture52460658741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bistro Bahama, så også på

 

Har du vært i Bistro Bahama? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din