Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
FindHotel
USD 107
USD 94
Vis tilbud
Orbitz.com
TravelocityUSD 107
CheapTicketsUSD 107
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (849)
Filtrer anmeldelser
850 resultater
Vurdering fra reisende
537
198
69
26
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
537
198
69
26
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 850 anmeldelser
Anmeldt 9. oktober 2015

Hotellet har 4 stjerner - men er ikke verd mer enn 2. Betjening i restauranten og i resepsjonen kunne ikke engelsk - ante ikke hva egg var. Dårlig service dersom du ikke var Tysk eller Nederlandsk - det kunne de. Maten var den samme hver dag - et helt bord med ulike råkostt-variasjoner, kylling i saus og lam i saus. Middelmådig mat, var du en time før de stengte var alt lunkent og mesteparten oppspist. Ingen merking på desserten om allergi - glutenfri eller egge/melkefri. De hadde ikke peiling på hva vi spurte om. Kunne ikke engelsk. Rommene var små, et skap og en skuffe. Terrassen var ynkelig - ikke plass til mer enn 2 stoler. Kunne ikke ha en gjest. Det verste var at når vi kom fikk vi en skriv hvor det sto: IKKE LOV Å TA MED VANN, BRUS, FRUKT,CHIPS ELLER ANNET UTENFRA - SELV OM DET IKKE FANTES BUTIKK I HOTELLET. VANN MÅTTE KJØPES I BAREN.

Romtips: Vi valgte rom ut mot veie - ok utsikt. litt bråk, men vi slapp sol på terrassen. Det var 41 grader da vi kom,
Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, hfuren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
grandokan, General Manager på Grand Okan Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2015
Google-oversetting

Good Morning hfuren,

Thankyou very much for your review of your recent stay at The Grand Okan Hotel.
I am so sorry to hear you didn't enjoy some aspects. As we personally met several times during your stay, you did not mention these problems to me so I am unable to do anything about them now !
All our rooms are 18 square meters as stated on the web site and have an adequate wardrobe space and balcony space. As you have stayed in apartments before, I presume you were expecting the balconies to be bigger but as you can see from the photos of the hotel, all balconies are the same.
All our food is definately not monotonous or in a sauce every day. We serve food which is of Turkish origin and which has the correct dietry requirements. At least twice during the week, we serve fresh fish which is grilled to perfection and once a week we have a Turkish night where the food is served outside and includes a variety of Turkish dishes from different regions. After checking the menus for the duration of your stay, I can confirm that we did not serve any lamb while you were here and the rest of the food is either beef, chicken and turkey.
We will have new signs for the food which will have the details for guests with allergies and diet preferences. Thankyou for pointing that out.
The reason that you receive the written paper on arrival, is that we have found that many people do not read the information book in their room. This paper gives details of meal times and safe deposit does say, that due to health reasons we ask you not to take food and beverages into the room from outside the hotel. It does not mention anything about soda and chips. Many of the shops have had the water outside under the sun and we do not think this is healthy for our guests.
I am trying to understand why you said that after 16.00 hrs nobody speaks English and nobody understands you. After all, you had much help during your stay due to the problem with your friend and her family.

I do thankyou again for your visit and the constructive remark and on behalf of myself and my team wish you all the best for the future,

Kind Regards,
Amanda Özsoy
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2013

Dette er det verste hotellet jeg noen gang har vært på, Vi var der 1 uke i September
og det eneste jeg kan komme på, var posetivt med hotellet var at det var rent men det skal vel bare mangle. Betjeningen i Resepsjonen og i restauranten oppførte seg på en måte som at vi plaget dem og var til bry som for eksempel når vi bestillte dessert som var bestående av 3 kule is, fikk vi en irritert beskjed om at vi kunne spise pinne is for at det var for mye jobb med og få til 3 iskuler! Air conditon annlegget på rommet bråket noe helt sinnsykt, Middagen på hotellet var helt ikke ok og frokosten tok jeg ikke sjansen på og en gang smake.

Dato for oppholdet: september 2013
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Martin O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2013

Hotellrommet: Det lukter røyk på rommet og ikke alt var rent. I tillegg fikk vi ikke håndklær en dag, da rengjøringdamen hadde glemt det. Ellers var rommet ok. Savnet vannkoker på rommet.

Mat: De har ikke noen kunnskap om allergier. De steker melkeprodukter med feks omelett, som jeg trudde jeg kunne spise, noe som gjorde meg syk. Og de forstod ikke at jeg trengte hjelp til å finne ut hva jeg kunne spise når noen andre ikke trengte det. Maten er ellers ok, kjedelig men ok. Masse gode grønnsaker. Så det ble mest salat, medbrakt spesial ost og glutenfritt brød på meg. Mens min samboer kunne spise alt.

Service: Ingen smilte. De var høflige, og gjorde jobben sin. Men det var det.

Nært strand og hyggeligere folk, og bedre service der. Vi spiste der hver dag. Og de vasket stekepannen før de laget omelett til meg. Perfekt!

Dato for oppholdet: september 2013
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, gelisabethg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2013

Vi reiste med Apollo og bodde på dette hotellet i en uke. Hyggelig personalet. Fint rom men litt trangt. Stort bad. Balkong med utsikt mot veien. Litt harde senger. Frokosten var helt OK men litt kjedelig. Spiste lunsj på hotellet en gang - også helt OK. Vi spiste aldri middag på hotellet. Bassenget var helt passe størrelse. Man måtte legge ut håndklær mellom kl. 8-9 for å sikre seg plass men vi lå mest på stranden. Prøvde SPA avdelingen på hotellet (massasje) og var fornøyd med behandlingen. Når avreisedagen kom, fikk vi beholde rommet i 4 timer for 25 Euro. Synes det var veldig greit.

Likte hotellet og kan anbefale å bo her!

Dato for oppholdet: juli 2013
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Jenetur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mars 2013

Vi valgte å bo på Grand Okan på grunn av at den er rangert som nr 3 på listen over det beste hotellet på tripadvisor.com. Vi bodde der i 4 netter før vi flyttet til sentido gold island hotell. Kanskje på grunn av de høye forventningene så ble jeg ikke 100 % fornøyd med Grand Okan. Hotellet er på ingen måte et dårlig valg men noen små detaljer, som er veldig lett å luke ut, gjorde at jeg bare ikke gir et toppkarakter.

NEGATIVE SIDER: Da vi ankom hotellet, etter 2 timers kjøring fra flyplassen i Antalya, så ble vi møtt av en resepsjonist som ikke kunne et ord engelsk. Selvom vi hadde forhåndsbestilt en kingsize seng så klarte han å gi enkeltsenger til et ungt nygift par. Vi klagde med gang og fikk vi svaret: "tomorrow". De brukte det ordet også da vi spurte om hver vår nøkkelkort.

De tar seg betalt for safen (2 EUR pr natt). Selvom beløpet ikke er stort så er det unødvendig kostnad. Jeg har reist over hele verden og aldri opplevd å betale for å safen. Hotellet reklamerer med at de har gratis wifi men det fungerte ikke på våre iphone hverken i lobby eller på hotellrommet. Man drar selvfølgelig ikke på ferie for å surfe på nettet eller se på tv men jeg irriterte meg også over at det nesten bare var tyrkiske og tyske kanaler som var tilgjengelige.

Hotellet vasker sengetøyet hver tredje dag om gjestene ikke gir beskjed om å bytte dem. Vaskedamen kunne finne på å rydde rommet så sent som kl 16. Det mener jeg er litt for sløvt. Hotellet tar seg betalt for å leie badehånkler.

Det blir ikke servert noen form for drikke under middagen. Jeg mener at det er å utnytte folk. Greit at de tar seg betalt for alkohol men vann burde vært gratis. Da jeg tok med egen vannflaske uten ifra så fikk jeg kjeft fra servitøren. Han gjorde meg flau. Det ble heller ikke servert juice til frokost. Bare saft som ikke smakte noe godt.

POSITIVE SIDER: Beliggenheten var perfekt. Gangavstand til sentrum og kleoptra stranden rett ved siden av. Rommet var fint og moderne. Det var både sitteplass inne og balkong. Basseng området var ikke så veldig stort så man må være tidlig ute for å skaffe seg en solseng. Men når stranden er like ved så bør ikke det være noe problem for folk. Frokosten(kl 7-9) og Middagen (kl 18-20) hadde veldig varierende retter og smakte godt. Vi spiste oss gode og mette hver dag.

Romtips: Ikke velg andre etasje og retning mot motorveien. Da vil du oppleve mye støy fra bilene og diskoteket.
Dato for oppholdet: mars 2013
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, saqibrehman80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser