Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott Hotel”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 1 side til!
Kleopatra Dreams Beach Hotel
Nr. 6 av 373 hoteller i Alanya
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 30 juni 2017

Blide og meget hjelpsomme i reseptionen. Kelnerer var alltid blide og serviceminded. Vaskedamen var også alltid blid. Rent og pent overalt. Maten var også bra. Bra med frukt og grønnsaker. Spa avdelingen var også bra.

Opphold: juni 2017, reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, persimonsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (609)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 609 anmeldelser

Anmeldt 4 juni 2017

Et herlig hotell som vi akkurat har kommet hjem fra etter vrt åttende besøk på like mange år. Hotellet er stille og fredelig med et voksent klientell. Maten er herlig og variert, med noe for enhver smak. Supper, herlige middagsretter, masse av sesongens frukt og grønnsakerkaker, o herlige kaker og desserter. Rommene er kurante rom med balkong, de fleste rommene har nå laminatgulv. Rengjøring hver dag. Eller er hotellet generelt veldig rent og pent. Betjeningen er veldig hyggelige, smilende og blide, og alltid klar til å hjelpe hvis man lurer på noe. For oss som trives på stranden er det også et pluss at den ligger rett over vegen. Også betjeningen på stranden/strandbaren er veldig hyggelige. Kort veg til Alanya sentrum. >Er nok et stykke å gå, men med taxi rett utenfor hotelldøren er det ikke noe problem å få tak i taxi om man vil det.

Opphold: mai 2017, reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, t0vel63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17 juli 2016 via mobile enheter

Var på dette hotellet i en uke ifra 10-17! Savner hotellet allerede. Bedre service/mat meny skal du lete lenge etter. Har får du tradisjonelle tyrkiske retter på sitt beste. De som jobber der jobber mange timer fordi at du skal ha et vidunderlig opphold.

Opphold: juli 2016, reiste med venner
Takk, Magnus F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27 april 2016

Stedet overbeviser stadig. Hyggelig personale, variert mat og litt voksen atmosfære.
Rett ved beste Kleopatrastranden med strandbarer og div. aktiviteter til luft og til vanns. Hotellet har et større poolområde, men også flere mindre plasser for relax. Også et mindre basseng under tak i forbindelse med trimavdelingen.
Passe langt fra sentrum med flott gangvei langs stranda.
Noe lyd blir det på alle slike steder ,men med riktig rom så hører du dønningene mot stranda hele natta. Det er bonus. Prøver og andre steder men kommer stadig tilbake hit som noe av det beste. Det er faktisk verdt den lange bussturen fra flyplassen.

Romtips: Hovedbygget og litt opp i etasjene så blir det bra.
Se flere romtips
  • Opphold: april 2016, reiste alene
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, jon l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2 oktober 2015

Stedet har alt du trenger for et avslappende opphold, og velsådet. Standard på rom, mat og fellesområder er absolutt bra . Veldig hyggelig og hjelpsom betjening. En ordna men ledig atmosfære, og uten spetakkel. Trimrommet er litt utdatert. Men umiddelbar nærhet til strand ,og laaang flott gangvei langs sjøen, oppveier godt for de som orker noe mere bevegelse i varmen. Passelig rusletur inn til sentrum.
Trolig litt for lite style og bling til å fortjene høyeste scoore, men funker nok derfor perfekt for meg. Kommer stadig tilbake !

  • Opphold: september 2015, reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, jon l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Alanya hotellene
18,2 km unna
Sirius Deluxe Hotel
Sirius Deluxe Hotel
Nr. 1 av 26 i Avsallar
678 anmeldelser
16,9 km unna
Dinler Hotels - Alanya
Dinler Hotels - Alanya
Nr. 1 av 13 i Kargicak
407 anmeldelser
1,2 km unna
Riviera Hotel & SPA
Riviera Hotel & SPA
Nr. 14 av 373 i Alanya
330 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
6,7 km unna
Sunprime C-Lounge Hotel
13,9 km unna
Kahya Resort & Aqua
Kahya Resort & Aqua
Nr. 7 av 373 i Alanya
518 anmeldelser
1 km unna
Grand Okan
Grand Okan
Nr. 23 av 373 i Alanya
595 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Kleopatra Dreams Beach Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Kleopatra Dreams Beach Hotel

Adresse: Kizlarpinari Mah. Ataturk Cad. Hasan Senli Sok. No:2 Alanya Merkez, Alanya, Tyrkia
Beliggenhet: Tyrkia > Tyrkiske Middelhavskysten > Antalya (provins) > Alanya
Fasiliteter:
Bar/salong Strand Treningssenter/treningsrom Gratis frokost Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig) Restaurant Suiter Svømmebasseng Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr.2 hotell på stranden i Alanya
Nr.2 luksushotell i Alanya
Nr.2 familiehotell i Alanya
Nr.5 romantisk hotell i Alanya
Nr.33 beste økonomihotell i Alanya
Prisnivå: kr 354 - kr 1 282 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Kleopatra Dreams Beach Hotel 4*
Antall rom: 195
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Kleopatra Dreams Beach Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Kleopatra Dreams Beach Alanya

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din