Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk burger”

Karnivora Steak & Burger House
Vurdert som nr. 48 av 715 Restauranter i Alanya
Prisklasse: USD 2 - USD 8
Kjøkken: Steakhouse
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2016 via mobile enheter

Fikk anbefalt burgeren her og tok oppfordringen sammen med min frue. Burgeren som var hjemmelaget med saftig god kjøtt var nydelig. Fruen bestilte kylling burger som også var meget bra. Anbefales....

Dag Erik

Dato for besøk: august 2016
Takk, BergenDag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (138)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 138 anmeldelser

Anmeldt 10. juni 2016 via mobile enheter

Maten var kjempegod. Hyggelig betjening. Rent og pent. Bra priser og mye å velge i. Anbefaler likevel burger

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Silje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mdayioglu, Yönetici på Karnivora Steak & Burger House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2016
Google-oversetting

Thanks for your nice words, you deserve the best of everything.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2015

Deilig god burger, til ein pris som kan konkurrere med Fast food resturanter. Flott beliggenhet på vest strand i Alanya.

Dato for besøk: juli 2015
3  Takk, ytreeide
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2015

Var å spiste her noen ganger i sommer.Det var god mat ,bra service,rent og pent.
Gode burgere , selv om de ikke smaker akurat sånn som man er vant til hjemme.
Men, det skulle jo bare mangle.
Var billig å spise her også.

Anbefales for en rask og god matbit.

Dato for besøk: juli 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, FromNorway2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2015

Kort sagt: God mat og god service.

Hvis du er sugen på litt junk i Alanya, må du teste ut dette stedet.
Restauranten minner om en fastfoodkjede, men nivået er mye høyere en Burger King og den andre på M.

Maten ble rask servert av en hyggelig betjening. Burgeren smakte utsøkt. Den var middels stekt og hadde nydelig ost på toppen. Grønnsakene var litt for grovkuttet etter min smak. Pommes fritsen var fast, salt og god, men kanskje litt korte.

Så alt i alt god mat/service!

Dato for besøk: august 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, vidar s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Karnivora Steak & Burger House, så også på

 
Alanya, Antalya (provins)
Alanya, Antalya (provins)
 

Har du vært i Karnivora Steak & Burger House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din