Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt topp opplevelse.”
Anmeldelse av Ringo Place

Ringo Place
Vurdert som nr. 12 av 774 Restauranter i Alanya
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

De lagger Nydelige mat, , gode drikker ikke minst Topp servis.
Alle er venlig og blig ansatte. Anbefales sterk til Alle ⭐

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Moses-Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (323)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 323 anmeldelser

Anmeldt 12. mars 2020 via mobile enheter

Ringo s place er beste restaurant i alanya. Anbefaler til alle i alanya på ferie at ta en tur innom å smake deilige mat og drikke.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Moses-Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020

Ringos er en av de beste restauranter i alanya. Hyggelig atmosfære og serviceinnstilt personal. Føler meg alltid velkommen der

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Lillian L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020

Jeg har vært hos Ringo Place i juli 2019 og Spiste en utmerket middag. Hyggelig atmosfære god mat og hyggelig og serviceinnstilte servitører.

Vi kommer igjen

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 932yusufd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020

Hele gjengen som jobber der er fantastisk, maten er super god, stemningen og hele atmosfæren er fantastisk. Bra utvalg på menyen, god mat og masse ekstra tilbehør. Her drar du ikke hjem sulten :)
Elsker pasta carbonara, kylling curry, pepperoni pizza og vårrullene.

Ingenting å klage på :)

Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, charl0tte0908
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ringo Place, så også på

 

Har du vært i Ringo Place? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din