Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt stekt biff. ”

Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar
Bestill bord
2
tor. 27.6.
20:00
Vurdert som nr. 6 av 709 Restauranter i Alanya
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste på flere forskjellige biff restauranter over en uke nå i oktober 2018 i Alanya . Noen var bedre på servise, feks hakan moonlight og Johny cash. Men den beste biffen jeg fikk var på Olivia,i sterk konkurranse med flere andre. Smørmyk og med mye smak. Heller ikke spesielt kostbart. Anbefaler et biffmåltid her.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, StavangerKris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (610)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 610 anmeldelser

Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste middag her etter anbefaling. Hyggelig sted, men ganske likt utseendemessig som mange andre steder i Alanya. Pluss for at kelnerne hadde skjorte og bukse. Spiste pasta, den var god men ikke noe spesiell. Veldig kjip service, kelnerne spurte aldri om vi ønsket mer å drikke eller spise. Måtte til slutt be om dessert- og drinkmeny selv, etter å ha ventet lenge fra de ryddet bort middagen. Det verste var at vi ikke fikk brød med dip og oliven til forrett, noe vi så nabobordet fikk.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, RikkeAPM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Mørt og godt kjøtt. Beste biff i Alanya. Nydelig og smakfull dessert. Super service. Anbefales

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Liv S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

På 10 dager var vi der på 4 middager.. Alt vi har spist var veldig godt. En mørere biff skal man leite lenge etter.
Maten, stemningen og betjeningen er terningkast 6.
Vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: september 2018
Takk, ChristinaSV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sakir K, Yönetici på Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018
Google-oversetting

Thank you for your kind comments about our restaurant.

As Olivia family, our main goal is to give our customers top-quaility service.

Hope to see you again.

Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Helt nydelig mat. Fikk nesten sjokk, så godt var det. Utrolig service! Punktum. alle ansatte er hyggelige og ingen skal absolutt snakke med deg, eller dama di. sann som på alle andre Resturanter.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Janbanana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sakir K, Yönetici på Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2018
Google-oversetting

Thank you for your kind comments about our restaurant.

As Olivia family, our main goal is to give our customers top-quaility service.

Hope to see you again.

Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar, så også på

 
Alanya, Antalya (provins)
Alanya, Antalya (provins)
 
Alanya, Antalya (provins)
Alanya, Antalya (provins)
 

Har du vært i Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din