Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alt er bra”
Anmeldelse av D La Plaza

D La Plaza
Vurdert som nr. 60 av 905 Restauranter i Alanya
Prisklasse: USD 3 - USD 15
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Denne resturanten er en skjult perle som vi endte opp med å besøke flere ganger under vårt opphold.
All maten vi prøvde var fortreffelig og servitørene er både hyggelige og serviceinnstilt.
Hvis jeg skal anbefale noe spesielt må det bli pizzaen siden den skilte seg veldig ut fra andre steder, men alt fra biff til laks var nydelig. Forretten var også spesielt god her.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2022
Takk, 844ronnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (111)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 111 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2022 via mobile enheter

Absolutt Alanyas beste pizza og pasta, også prøvd annen mat her og all mat er usedvanlig god, her finner garantert alle i reisefølget noe de liker. Hyggelig og ordentlig betjening.
Veldig godt brød før maten.

Dato for besøk: august 2022
Takk, hakon37492336
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Det har blitt mye kjøtt de siste dagene, derfor gikk vi for laks. Restauranten overrasket. Alltid litt skeptisk til fisk i Tyrkia, men dette kunne de. Ble servert med poteter og frisk salat. Sausen var også veldig god. Betjeningen var hyggelig og ingen innkaster som er vanlig i Alanya. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Tor S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2022

Vi spiste en deilig middag her. Vi ville ha noe tyrkisk og endte opp med tyrkisk gryte. Den var deilig. Vi fikk servert nydelig vin, og avsluttet med tyrkisk kaffe. En helt perfekt kveld. Absolutt en plass vi kan anbefale. Kommer tilbake i august.

Dato for besøk: juni 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Astrid B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. mai 2022 via mobile enheter

Fikk anbefalt denne restauranten, og denne svarte til de grader til forventningene. Kjempegod service, fabelaktig god mat. Her lager de en Irish cofee ved bordet som er den beste jeg har smakt. Anbefales varmt!

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 747gunnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på D La Plaza, så også på

 

Har du vært i D La Plaza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.