Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig måltid ”

Emerald Garden Restaurant
Vurdert som nr. 54 av 773 Restauranter i Alanya
Prisklasse: USD 2 - USD 2
Kjøkken: Europeisk, Fransk, Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Det var en meny med lite, men deilig, utvalg - akkurat slik jeg liker det.
Forrettene var fantastiske og middagen var god.
Atmosfæren var koselig: rolig musikk, rustikk og moderne innredning, godt lys og hyggelig personale.
Her vil jeg absolutt spise igjen. Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 212siljeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (180)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 180 anmeldelser

Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste om du ønsker et måltid med litt annerledes meny. Kjempegod mat som var lekkert tilbedt. God service og bra priser

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, LisbethD_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Emerald Garden er den restauranten i Oba-området som desidert gir mest for pengene, og vel så det. Utsøkt og nøyaktig service, god mat, i tillegg til å være et rolig og hyggelig sted. Vi har besøkt restauranten i mange år, og er like fornøyd hver gang.

Dato for besøk: august 2018
Takk, thenorwegianfoodie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2018

Vi bestilte ganske trygg mat, og den var kjempegod. Vi fikk en grei, lite starter, men main course var kanll :) Kyllingen og biff tenderlin var nydelig mørt, tilbehøret helt topp. Litt lite poteter, men vi kunne sikkert fått mer. Nydelig vin til en fornuftig pende. Denne gangen anbelaer vi det!! Service og kelnere var mer enn godkjente :)

Dato for besøk: mai 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kari L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2017 via mobile enheter

Fantastisk mat! Pekin duck rull og schrimp til forett nydelig! Dessert alle tiders og god service!:) Må gå her hver gang jeg er her:)

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, MarenOsterhus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Emerald Garden R, Sahibi på Emerald Garden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2017
Google-oversetting

Thank you for your nice compliments and Recommending Emerald Garden Restaurant on TripAdvisor. We will be happy to see you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Emerald Garden Restaurant, så også på

Alanya, Antalya (provins)
 
Alanya, Antalya (provins)
Alanya, Antalya (provins)
 

Har du vært i Emerald Garden Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din