“Mat”

Kjøkken: Tyrkisk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 17. juni 2019

Mest smakløse måltid jeg har spist, kyllingschnitzel med tilbehør, ris og skivet potet som var lite varm. Ser de fronter biffmeny, de bør sørge for at hele menyen holder standard. Bestilte 0,5 øl som var servert som 0,4 max. Servitørene kan oppfattes som nyansatte, ikke noe system for hvem som hadde ansvar for de forskjellige bord, og liten kunnskap om nytt betalingssystem mtp terminalbruk

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Viovoi66

Anmeldt 17. juni 2019

Mest smakløse mat jeg har fått servert i Alanya. Dyr drikke , 2cl cointreau kostet 49 lira. Ikke spesielt hyggelig eller god service

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, pedson68
Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Kom for å kjøpe et glass vin, tørr hvit. Jeg ble påprakket en halv flaske som viste seg å koste nesten 100 lire, den var søt og kan ikke anbefales

Dato for besøk: april 2019
Takk, Svanhild A
Anmeldt 19. april 2017 via mobile enheter

Utrolig god mat, hyggelig betjening og "Mr. Been" må nevnes spesielt. Litt dyrere enn mange restauranter i Alanya, men det er verdt det! Anbefales!

Dato for besøk: april 2017
Takk, Reiseglad33_33
Anmeldt 21. april 2016 via mobile enheter

Det har vært en stor fornøyelse og komme tilbake til Cafe Opera. Fantastisk service god middag og ikke minst herlig dessert. Vi kan gi dere våre beste anbefalinger til dette stedet. Er man i Alanya bør man absolutt ta en tur hit.👌

Dato for besøk: april 2016
Takk, Christina B

Reisende som så på Cafe Opera & Pub, så også på

Har du vært i Cafe Opera & Pub? Del dine erfaringer!